Πετρίδης: «Γι’ αυτό έφυγε ο Κρίστιανσεν και ποιος κάνει τις μεταγραφές»

«Όπως γνωρίζεται είχαμε δουλέψει σκληρά στην αντικατάσταση του Κρίστιανσεν. Είχαμε αρκετές επιλογές να επιλέξουμε. Κρίναμε ορθό και το καλύτερο δυνατό, και κατόπιν συναντήσεων με αρκετούς υποψήφιους.Δεν είναι τυχαία η απόφαση μας. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες ο Μπέιν.Όλοι ξέρετε ποια είναι η Φενέρ. Έχει εμπειρία σε Τσάμπιονς Λιγκ.Τον διακρίνει η σοβαρότητα και η εργατικότητα του» είπε για το νέο προπονητή.
 
 
 
Πότε πάρθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Κρίστιανσεν;
«Σαν διοίκηση είχαμε ευθύνη την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων να είχαμε προπονητή είτε αυτός ονομαζόταν Μπέιν ή Κρίστιανσεν ή οτιδήποτε άλλο. Ο Λορένθο έκανε τη δουλειά του για να έχουμε την επόμενη του Κυπέλλου προπονητή».
 

 
Γιατί έφυγε ο προπονητής;
«Έχουμε απαιτήσεις, δεν είμασταν ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπαμε, με το θέαμα και θέλαμε να το αλλάξουμε. Δεν βγήκαν οι μεταγραφές. Η τελική απόφασή για τις μεταγραφές ανήκε στον Κρίστιανσεν».
 
Ποιος κάνει τις μεταγραφές στον ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει διευθυντής ποδοσφαίρου, σκάουτερ και προπονητής είναι συνεργασία όλων».
 
Για το ότι έγιναν μεταγραφές (Ποτέ, Ρουέδα) πριν τον ερχομό προπονητή: «Είναι δύο ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και προκρίθηκαν από την επιτροπή προγραμματισμού. Νομίζω δεν υπάρχει αμφισβήτηση για την αξία τους και ελπίζουμε να το δείξουν στο γήπεδο»