Δεν λογιέται Ομόνοια αν δεν έχει ψηλά τον πήχη

Στη συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας ο Πάμπος Χριστοδούλου επανέλαβε πολλές φορές ότι δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια για τους στόχους της νέας του ομάδας για τη νέα χρονιά.
 
Με τρόπο όμως ο Κύπριος τεχνικός άφησε να εννοηθεί ότι η Ομόνοια δεν μπορεί να μην στοχεύει στα ψηλά. «Θα προσπαθήσω να φτιάξω μια μεγάλη Ομόνοια, να την οδηγήσω εκεί που της αξίζει και με την πάροδο του χρόνου να χτυπήσει όλους τους στόχους» ανάφερε.
 
Εξάλλου, επεσήμανε με έμφαση ότι «Είμαστε Ομόνοια και αυτό επιβάλλεται». Πράγματι, σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται η Ομόνοια δεν νοείται να μην μιλά για πρωταθλητισμό. Το μέγεθος της δεν το επιτρέπει.
 
Οι πράσινοι είναι καταδικασμένοι να κυνηγούν κάθε τους στόχο και η μη εκπλήρωσή του αποτελεί αποτυχία. Κακά τα ψέματα χρειάζεται υπομονή για να μπορέσει να σηκώσει ανάστημα και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όμως δεν μπορεί κανείς στο στρατόπεδο της ομάδας να υποστηρίξει ότι η Ομόνοια δεν μπορεί να βάλει ψηλά τον πήχη.
 
Πέραν από τον προπονητή της ομάδας, σωστά το έθεσε και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Τζιωνής, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Η Ομόνοια χωρίς πρωταγωνιστικούς στόχους, πολύ απλά δεν είναι Ομόνοια».