Κίρζης: «Κερδίσαμε τον σεβασμό ολόκληρης της Κύπρου»

Την αποθέωση γνώρισε από τον κόσμο του Απόλλωνα η αποστολή της ομάδας που έφτασε με ανοιχτό λεωφορείο στο Διοικητήριο στην οδό Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε η φιέστα των Κυπελλούχων. Οι πρωταγωνιστές γνώρισαν την αποθέωση από χιλιάδες φίλους των κυανόλευκων της Λεμεσού.
 
 
Στις δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκος Κίρζης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλου μετά από 50 χρόνια και έδωσε σύνθημα για κατάκτηση του πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά. «Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Το πιο σημαντικό είναι ότι που δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα, αυτά τα παιδιά απέδειξαν ότι είτε με 10 παίχτες είτε με ένα σωρό απουσίες ξέρουν να κερδίζουν μέσα στο γήπεδο όπως πρέπει. Πάνω από όλα δεν κέρδισαν το τρόπαιο μόνο, αλλά κέρδισαν την εκτίμηση και το σεβασμό όλης της Κύπρου. Σε αυτή την ομάδα ανήκει το μέλλον θα κάνουν το πάν και να κάνουν αυτό που θέλουν όλοι στη Λεμεσό».
 
 
 
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Νίκου Κίρζη οι οπαδοί του Απόλλωνα φώναξαν σύνθημα κατά του Γιώργου Μερκή, με τον Πρόεδρο των κυανολεύκων να παρεμβαίνει και να ζητά να σταματήσουν: «Παιδιά σταματήστε, βλέπουμε μπροστά και αφήνουμε το παρελθόν πίσω».