Φοβερή ατάκα από τον Νταρμπισάιαρ για τις μπαλιές του Καρλίτος (vid)

Στα αποδυτήρια της Ομόνοιας βρέθηκε η αποστολή του ΠΑ.Σ.Π., με επικεφαλή τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σπύρο Νεοφυτίδη, για να κάνει την απονομή στον Πρώτο Σκόρερ του Πρωταθλήματος 2016/17.

Το βραβείο παραδόθηκε στον Matt Derbyshire στην παρουσία των συμπαικτών του οι οποίοι και τον συνεχάρησαν. Μάλιστα ο Άγγλος επιθετικός είχε μαζί του και τα 2 από τα 3 του παιδιά, τα οποία και ήταν γεμάτα περηφάνια για το κατόρθωμα του πατέρα τους.

Στο βίντεο πιο κάτω μπορείτε να δείτε την απονομή αλλά και ολοκληρωμένη συνέντευξη στην οποία μας μίλησε για την δική του πορεία αλλά και της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και τον λόγο για τον οποίο εφάρμοσε στη Κύπρο τον πανηγυρισμό που κάνει όταν σκοράρει.

Ένα από τα παραλειπόμενα της βράβευσης ήταν λίγο μετά που ο Matt παρέλαβε το βραβείο, ο Carlitos του έριξε στο κεφάλι μια μπάλα ως πείραγμα από όλη την ομάδα. Ο Άγγλος επιθετικός φυσικά και ανταπόδωσε με το φανταστικό του χιούμορ: «Έχω να πω ότι είναι η πρώτη μπαλιά του Carlitos στη φετινή σαιζόν που με βρίσκει στο κεφάλι!»