The Football Conference The Business of Football

Η μεγαλύτερη σύναξη επαγγελματιών από τον κλάδο του Ποδοσφαίρου στην Κύπρο είναι γεγονός και διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Ο λόγος για το Football Conference, με τίτλο “The Business of Football”, στο οποίο διεθνείς ομιλητές και ειδικοί από το χώρο του Αθλητικού Marketing θα αναλύσουν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα του σύγχρονου Ποδοσφαίρου.
 
Το Ποδόσφαιρο κάνει παιχνίδι κι εκτός γηπέδου, αφού έχει εισέλθει δυναμικά πλέον στον επιχειρηματικό στίβο. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες επιδιώκουν να ταυτιστούν με το Ποδόσφαιρο, γνωρίζοντας ότι το δημοφιλές αυτό άθλημα μπορεί να αποφέρει τεράστια έσοδα στις επιχειρήσεις. Στο Συνέδριο θα παρευρεθούν διεθνείς ομιλητές, καθώς και ειδικοί από το χώρο του Αθλητικού Marketing, οι οποίοι θα δώσουν τα φώτα τους και θα αναλύσουν τις ευκαιρίες και προκλήσεις που παρουσιάζονται στον εντυπωσιακό κόσμο της Στρογγυλής Θεάς. Παράλληλα, εκπρόσωποι εταιριών κι ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων που έχουν επενδύσει στο Ποδόσφαιρο, θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες χορηγικές στρατηγικές κι επικοινωνιακές ενέργειες προς όφελος τόσο του αθλητικού σωματείου όσο και των ίδιων των εμπλεκόμενων εταιρειών. Ταυτόχρονα, θα αναλυθούν οι συμπεριφορές κι απαιτήσεις του σύγχρονου αθλητικού καταναλωτή, όπως και ο ρόλος των μέσων κοινωνικών δικτύωσης στη χάραξη Μάρκετινγκ Στρατηγικής, μια και η στροφή του κοινού προς τη χρήση Νέων Τεχνολογιών δημιουργεί συνάμα νέες  προοπτικές προσέλκυσής του.
 
Προκαταρκτικό Θεματολόγιο
Major Trends in the Football Industry: The Future of Professional Football
Football Marketing and Branding: Ways of Increasing your Revenues
Managing a Football Club – What’s on the Agenda of Football Club CEOs
Corporate Governance in Football Clubs
The Role of TV Rights in Modern Football, TV Rights, the Benefits for Teams and the Game
 
Ανάμεσα στους ομιλητές του συνεδρίου θα είναι και ο Oscar Ugaz, Strategy Director στην Atomikal Digital Marketing, ενώ το 2007 διορίστηκε Digital Business Manager της Real Madrid C.F. O Oscar Ugaz, στην παρουσίασή του θα αναλύσει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που προσφέρει η ψηφιακή καινοτομία σε οργανισμούς, όπως είναι οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι και ομάδες, αφού ανάμεσα στα καθήκοντά του είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στρατηγικών μάρκετινγκ με τη χρήση νέων τεχνολογιών.
 
Ακροατήριο Συνεδρίου
Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλους του stakeholders του Ποδοσφαίρου στην Κύπρο και συγκεκριμένα προς: Διοικητικά Συμβούλια όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Κύπρου και όλων των κατηγοριών, μόνιμο προσωπικό και Διεύθυνση ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς (ΚΟΑ, ΚΟΠ), αγροτικές ομοσπονδίες, Συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, παρατηρητών ποδοσφαίρου, Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, εταιρείες Μάρκετινγκ, Διαφήμισης & Επικοινωνίας, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη Μάρκετινγκ από εταιρείες-χορηγούς ποδοσφαίρου, αθλητικογράφους και εκπροσώπους ΜΜΕ.
 
Πληροφορίες
Kύριος Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Hellenic Technical Enterprises Ltd.
Χορηγός Κοκτέιλ: Carlsberg
Υποστηρικτής: OJO sunglasses
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό ΙΝ Βusiness, περιοδικό Gold και REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com