«Όργια» στο «Παπαδόπουλος»! (vids)

Ένα συναρπαστικό πρώτο 45λεπτο παρακολούθησαν όσοι επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα της Κυριακής (21.5) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Απαλλαγμένοι από το άγχος της βαθμοθηρίας, Ερμής και Εθνικός Άχνας αγωνίστηκαν χωρίς σκοπιμότητες και προσέφεραν απλόχερα θέαμα πετυχαίνοντας συνολικά έξι τέρματα ως την ανάπαυλα (3-3)!
Μάλιστα τα τέσσερα εξ αυτών σημειώθηκαν σε διάστημα εννέα λεπτών: από το 35’ ως το 44’. Ο Ερμής προηγήθηκε 2-0 (24’ Γκραντέν, 29’ Μασίνουα), ο Εθνικός μείωσε (35’ Κατσαράβα), οι «φτεροπόδαροι» αποκατέστησαν τη διαφορά των δύο τερμάτων (37’ Μασίνουα), αλλά ο σύλλογος της Άχνας κατάφερε να ισοφαρίσει εντός τριών λεπτών (41’ Κιπιάνι, 44’ Φιλίποφ)!
Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη φορά που σε παιχνίδι του Εθνικού Άχνας στο τρέχον πρωτάθλημα σημειώνεται μισή ντουζίνα γκολ πριν την ανάπαυλα. Η πρώτη ήταν την 1η Οκτωβρίου 2016, στο εντός έδρας 5-3 επί της Δερύνειας (4-2 στο πρώτο ημίχρονο) και η δεύτερη στις 8 Απριλίου 2017, στο εκτός έδρας 3-3 με τη Δόξα (αποτέλεσμα διαμορφωμένο από το πρώτο 45λεπτο)!

Θυμηθείτε τα δύο παιχνίδια: