Απάντηση Χαραλαμπίδη για τις αποδοκιμασίες του κόσμου του ΑΠΟΕΛ

Την απάντηση του σε όσους φίλους του ΑΠΟΕΛ τον αποδοκίμασαν όταν μπήκε αλλαγή στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος μεταξύ ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ έδωσε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. 
 
 
 
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που διετέλεσε αρχηγός του ΑΠΟΕΛ επί σειρά ετών, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στο ραδιόφωνο του «Άστρα» και τη συνάδελφο, Κατερίνα Κυριάκου. 
 
"Δεν κρατάω τίποτα μέσα μου, ήταν μια στιγμή δύσκολη και για μένα και για τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Αυθόρμητα βγήκε αυτή η συμπεριφορά επειδή ίσως δεν πίστευαν ότι θα πάω σε άλλη ομάδα στην Κύπρο. Οι δεσμοί μου με το ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Έχω ζήσει αρκετά με την ομάδα. Αντιλαμβάνομαι κάποιους οπαδούς βλέποντας με αντίπαλο δεν ήταν εύκολο να το πιστέψουν. Ήταν κάτι της στιγμής. Aρκετός κόσμος δεν το άφησε να πάρει προεκτάσεις.
 
Για την ΑΕΚ και το μέλλον της: 
Η ΑΕΚ παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχει ποιοτικούς παίκτες και αδαμάντινους χαρακτήρες. Γίνονται πάρα πολλά βήματα προόδου και είναι θέμα χρόνου να έρθει ο τίτλος. Χρειάζεται περισσότερη στήριξη από τον κόσμο.
 
Για το "Γκολ στη ζωή" και την πρωτοβουλία που πήραν οι ποδοσφαιριστές:
Eίναι μία συλλογική προσπάθεια, από Κύπριους παίκτες, παλαίμαχους και εν ενεργεία, απ΄ όλες σχεδόν τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας. Το «Γκολ στη Ζωή» είναι ένας Φιλανθρωπικός - Εθελοντικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών, για να βοηθήσουμε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού. 
 
Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ήταν ο πρώτος που έβαλε… Γκολ στη Ζωή. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ και τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη στήριξη.
Ο οργανισμός αυτός έχει στηθεί με θεμέλια. Ένας τίμιος οργανισμός με διαφάνεια. Θα δείχνουμε τα οικονομικά στην ιστοσελίδα μας. Ελεγκτικό γραφείο θα ελέγχει τα πάντα.