Όταν ο Κώστας Μελίδης έγραφε το «στην άμυνα λιοντάρια»

Τα κόκκαλα του Κώστα Μελίδη, στιχουργού του ύμνου της Ομόνοια, θα τρίζουν με τις φετινές επιδόσεις της Ομόνοιας. Μόνο λιοντάρια δεν είναι οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» που δέχθηκαν 48 τέρματα που αποτελεί αρνητική επίδοση στην ιστορία της ομάδας.
 
48 τέρματα παθητικό σε 33 αγώνες δέχθηκε επίσης και η ουραγός στη βαθμολογία Δόξα, όσο απίστευτο και αν ακούγεται. Να πετυχαίνει τρία γκολ εκτός έδρας και να φεύγεις με κατεβασμένο κεφάλι είναι φαινόμενο μόνο της φετινής Ομόνοιας. Και προσέξτε, όχι σε οποιαδήποτε έδρα. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» κόντρα στην Ανόρθωση. Ναι, την Ανόρθωση που με τα χίλια προβλήματα της φέτος ποτέ δεν δέχθηκε περισσότερα από δύο γκολ.
 
Οι φωνές για το πέναλτι του Μασιά- κακώς δόθηκε και έκρινε αποτέλεσμα- ακούγονται ψιλά γράμματα γιατί με τέτοιες συμπεριφορές δεν πας πουθενά.
 

 
Άντε να πείσουν τον Πάμπο
Πώς το είπαν στην Ομόνοια; Έχουμε τον κορμό και με 5-6 μεταγραφές η ομάδα τη νέα σεζόν είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει;
 
Ε λοιπόν ή ο Πάμπος Χριστοδούλου θα τους αλλάξει μυαλά ή οι «πράσινοι» και τη νέα σεζόν θα παλεύουν για την τέταρτη θέση. Η Ομόνοια πάσχει ποιοτικά και ποσοτικά στο ρόστερ. Φάνηκε άτυχη με τον Χριστοφή, όμως, δεν μπορείς να βγάλεις τη σεζόν με μόνο ένα ακραίο επιθετικό και να θες να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Ας πωλούσαν έγκαιρα τον Σέρινταν και να τον αντικαθιστούσαν.
 
Όσο για την άμυνα, αν ο Πάμπος Χριστοδούλου διατηρήσει δύο από τους περίπου δέκα που έπαιξαν φέτος στην αμυντική γραμμή της Ομόνοιας στην ενδεκάδα της νέας χρονιάς ο ήλιος θ’ ανατείλει από τη Δύση.