Δημητρίου: «Αν μείνουμε εκτός Ευρώπης ας είναι από δικά μας λάθη κι όχι άλλων»

Στην τραγική αμυντική λειτουργία της Ομόνοιας που έφερε την ήττα με 4-3 από την Ανόρθωση στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου, ο οποίος εξέφρασε παράπονα και για τη διαιτησία εννοώντας προφανώς την υπόδειξη πέναλτι του Δημήτρη Μασιά στο 87’, με το οποίο ο Άλβες διαμόρφωσε το τελικό 4-3.
 
Αναλυτικά:
«Αυτό που μας αφήνει ο αγώνας χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες. Το πρώτο αφορά την ουσία που είναι η βαθμολογία. Τα δεδομένα θα ξεκαθαρίσουν αύριο. Θα πρέπει να περιμένουμε. Όμως το δικό μας βήμα δεν το κάναμε.
 
Το δεύτερο αφορά την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Όταν βάζεις τρία γκολ και χάνεις έχεις σοβαρό πρόβλημα και αυτό δεν το είδαμε σήμερα και χθες αλλά σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν είναι καλή η εικόνα της ομάδας, αυτή που θέλουμε. Σκοράραμε τρία γκολ, φτιάξαμε κι άλλες ευκαιρίες και εκτός έδρας. Το γεγονός ότι δεχθήκαμε τέσσερα γκολ, επιβεβαιώνει το πρόβλημα που υπάρχει.
 
Το τρίτο αφορά τη διαιτησία. Δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ήταν και διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς λέμε αν είναι να μείνουμε εκτός Ευρώπης, ας είναι από τα δικά μας λάθη και όχι από άλλα.