«Ποιους να εκδικηθεί ο Λαΐφης;»

Δηλώσεις σε βελγική ιστοσελίδα έδωσε ο εκπρόσωπος του Κωνσταντίνου Λαΐφη, Τάσος Κυρμίτσης, ο οποίος μίλησε για την κόκκινη που δέχθηκε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής και για το μέλλον του.
 
Αρχικά ο Τάσος Κυρμίτσης αναφέρθηκε στην κόκκινη που δέχθηκε ο Λαΐφης κόντρα στην Μπέβερεν την περασμένη Τρίτη (25/04), σε ένα παιχνίδι στο οποίο επανήλθε στο σχήμα της ομάδας μετά από πέντε αγωνιστικές.
 
«Ήταν απογοητευμένος γιατί δεν υπήρχε φάουλ. Ήταν απογοητευμένος και αναστατωμένος επειδή πραγματικά ήθελε να έχει μία καλή απόδοση και δείξει τι αξίζει» είπε.
 
Για το γεγονός ότι τα προηγούμενα παιχνίδια είχε περιοριστεί στον πάγκο. «Σε κανέναν δεν αρέσει να κάθεται στον πάγκο. Ο Κώστας είχε ως κίνητρο να παίζει και δεν αισθάνεται πίεση. Ήθελε να αποδείξει ότι η θέση του δεν είναι στον πάγκο».
 
Ο Τάσος Κυρμίτσης ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με τον προπονητή του, Αλεξάνταρ Γιάνκοβιτς. «Δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα. Με κανένα προπονητή. Πάντα ακολουθεί και συμμορφώνεται με τις οδηγίες. Ποτέ στην εθνική ομάδα ή σε πρώην ομάδες του, δεν είχε ποτέ καθίσει στον πάγκο περισσότερο από τέσσερις φορές. Αυτό ήταν δύσκολο γι’ αυτόν».
 
Σε ερώτηση αν στη συνέχεια θα έχει ο Λαΐφης το πνεύμα της εκδίκησης απάντησε: ««Εκδίκηση ενάντια σε ποιους; Οι κακές διαιτητικές αποφάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού. Ο Λαΐφης θεωρείται ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς από την αρχή του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, δεν έχει τίποτα να αποδείξει και ούτε να εκδικηθεί. Εξακολουθεί να είναι ο ίδιος όπως ήταν πριν από λίγους μήνες».
 
Αν ο Λαΐφης θέλει να μείνει περισσότερο στην Σταντάρ: «Αισθάνεται καλά στη Λιέγη, ακόμη και αν του λείπουν οι συγγενείς του. Ξέρει, επίσης, ότι η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή είναι απρόβλεπτη. Μια μέρα είσαι στην Κύπρο, την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα και μεθαύριο στο Βέλγιο».