«Τηλεφώνημα ΑΠΟΕΛ σε Μιλόγεβιτς»

Για διερευνητική κρούση από πλευράς ΑΠΟΕΛ στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς κάνουν λόγο ελλαδικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Goal” οι «γαλαζοκίτρινοι» κτύπησαν την πόρτα του Σέρβου πρώην τεχνικού της Ομόνοιας, ο οποίος διανύει εξαιρετική χρονιά στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ δια μέσου του εκπροσώπου Τύπου, Νεκτάριου Πετεβίνου έμμεσα διαψεύδει το δημοσίευμα. Διαβάστε εδώ το μήνυμα του Νεκτάριου Πετεβίνου. (Το ειρωνικό μήνυμα Πετεβίνου για Μιλόγεβιτς)
 
 
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
«Στον Πανιώνιο μπορεί να τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα του προπονητή και να μην… τσιμπάνε στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς φευγάτο, όμως το βέβαιο είναι πως ο Σέρβος είναι έτοιμος να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως, εκτός από τις δελεαστικές προτάσεις της Κίνας που έχει στα χέρια του, προσφάτως έσκασε τηλέφωνο από τους γνώριμους… κουμπάρους και συγκεκριμένα από τον ΑΠΟΕΛ!
 
Οι Κύπριοι με τη σειρά τους έχουν αρχίσει να ψάχνονται καθώς ο τεχνικός τους, Τόμας Κρίστιανσεν, ακούει συνεχώς ισπανικές «σειρήνες» και στο πρόσωπο του κόουτς των «κυανέρυθρων» φαίνεται πως βλέπουν μια εξαιρετική λύση για τη διαδοχή του. Ο Μιλόγεβιτς άλλωστε δεν τους είναι άγνωστος, αφού είχε δουλέψει με επιτυχία στην Ομόνοια την περίοδο 2015-2016. Μένει να φανεί τι θα διαλέξει ο Μιλόγεβιτς, που διαψεύδει καθημερινά και στην πράξη τη φράση του Χρήστου Δάρα “και πού να πάει ο Μιλόγεβιτς;”»