Αν και πληγωμένη, μπορεί να ελπίζει

Με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος, η Ομόνοια παραμένει σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση μόλις δύο βαθμών από την 4η ΑΕΛ.

Αναμφισβήτητα, το τραγικό λάθος του Κατελάρη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έξυσε ακόμη μία πληγή στην ομάδα των «πρασίνων» την τρέχουσα τραγική σεζόν, που επέφερε και την ήττα. Μία ήττα ωστόσο, που δεν την απομακρύνει από τον μοναδικό της στόχο, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα που έφερε η ΑΕΛ με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-1), διατηρεί άσβεστη την ελπίδα στις τάξεις της Ομόνοιας να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη, εφόσον φυσικά το Κύπελλο κατακτηθεί από ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνα.

Οι τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, δεν αφήνουν περιθώρια στους «πράσινους» για απώλεια περαιτέρω βαθμών, εάν επιθυμούν να παραμείνουν στον μοναδικό τους στόχο, καθώς η απόσταση αναπνοής από την 4η ΑΕΛ είναι ανατρέψιμη.

Με Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος, Απόλλωνα στο Τσίρειο, ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, η Ομόνοια καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και της ιστορίας της, έτσι ώστε τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ εκτός έδρας, να κυνηγήσει το εισιτήριο της Ευρώπης, εάν και εφόσον όπως αναφέραμε η 4η θέση επιτρέπει την έξοδο.