«Τον Κρίστιανσεν δεν τον ρίχνω, ο Θεός μας έστειλε προπονητάρα»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έκανε το πέρασμα του από Πεζοπορικό, ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ, Κλήμης Αλεξάνδρου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΟΛΑ ΜΑΛΕ» του Super ΣΠΟΡ FM, μιλώντας για την καριέρα του και για διάφορα θέματα του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Κλήμης Αλεξάνδρου, σχολίασε μεταξύ άλλων την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά και στον Τόμας Κρίστιανσεν.  
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κλήμη Αλεξάνδρου στον Super ΣΠΟΡ FM:

«Όταν δεν κάνεις κριτική σημαίνει είσαι αμέτοχος. Η καλόπιστη κριτική είναι ένα πράγμα και το να ανοίγεις το στόμα σου και να λες ότι θέλεις είναι άλλο πράγμα. Θα πάρω την ομάδα μου. Η ΑΕΚ τα τελευταία τρία χρόνια κατάφεραν τέσσερα άτομα οι Άντρος Καραπατάκης, Ανδρέας Λευκαρίτης, Ιωσήφ Φράγκος και Σάββας Σάββα και κάποιοι άλλοι να κάνουν την ΑΕΚ πρωταγωνίστρια. Πως γίνεται να μην το εκτιμώ αυτό και να μην τρέχω την ομάδα από πίσω. Δεν μπορώ να λέω ότι χάθηκε η χρονιά και να χαθεί το πρωτάθλημα είναι αποτυχία.. δεν γίνεται αυτό το πράγμα».

«Είναι καλό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις αλλά αν τους πεις ότι έχουν δίκαιο θα μπουν και στο γήπεδο».

Γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ δεν γεμίζει το γήπεδο;

«Κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό. Είτε πάει καλά η ομάδα, είτε όχι πάντα κάτι βρίσκουν και δεν πάνε γήπεδο. Δεν μιλώ για όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί να κάτσω στο πρακτορείο ή την τηλεόραση να δω το παιχνίδι και να μην πάω στο γήπεδο. Όχι με νευριάσε ο προπονητής, είναι ακριβό το εισιτήριο, βρίσκουν δικαιολογίες. Να πικαριστούμε λίγο εμείς οι ΑΕΚτζήδες. Γιατί οι Ανορθωσιάτες παίρνουν τόσο κόσμο».

Πως αξιολογεί την ΑΕΚ

«Την περίμενα καλύτερη την ΑΕΚ. Γίναμε πιο αισιόδοξοι μετά το παιχνίδι με την Σπαρτάκ Μόσχας. Εγώ επειδή ίσως έπαιξα ποδόσφαιρο τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα. Έγιναν λάθη αλλά δεν γίνεται να τα ΄λέω κάθε μέρα τα λάθη αυτά και να μην πηγαίνω γήπεδο. Από την στιγμή που ο προπονητής αυτός είναι στον πάγκο της ΑΕΚ και αυτοί οι παίκτες είναι στην ΑΕΚ για μένα είναι οι καλύτεροι στην Κύπρο».
«Τον Κρίστιανσεν δεν τον ρίχνω με τίποτα. Μας έστειλε ο Θεός έναν προπονηταρά και για κάποιους λόγους τον χάσαμε. Ήρθε νέος προπονητής, άργησε να έρθει, του πήρε χρόνο να βάλει την φιλοσοφία του, είχαμε και τον τραυματισμό του Τομάς».