Οι φήμες για συμφωνία του Πάρντο με άλλη κυπριακή ομάδα

Βούιξε η ποδοσφαιρική πιάτσα ότι ο Ούργκο Πάρντο συμφώνησε με άλλη κυπριακή ομάδα που κάνει πορεία πρωταθλητισμού.
 
Ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ μιλώντας στην ιστοσελίδα balla.com.cy και τη συνάδελφο Ειρήνη Σπυροπούλου μετά το τέλος του επαναληπτικού προημιτελικού αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ, ήταν έντονος διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα όσα διαρρέουν.
 
 

«Είναι μία πολύ δύσκολη χρονιά για μένα, ελπίζω να μην επαναληφθεί. Είναι δύσκολο να μην παίζεις, πολύ δύσκολο. Όπως έχω πει όμως, το μέλλον μου είναι στον ΑΠΟΕΛ, έχω συμβόλαιο, οπότε δεν υπάρχουν πολλά να πω», ανέφερε ο Πάρντο αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους.
 
 

«Όσοι τα λένε, λένε ψέματα. Είναι προφανές, έχω συμβόλαιο. Και δεν ξέρω, θα ήθελα να μάθω ποιος διαδίδει αυτές τις φήμες και γιατί, ποια η αξιοπιστία του, ίσως να θέλει να με δει εκτός ΑΠΟΕΛ. Εγώ όμως είμαι ξεκάθαρος, θέλω να μείνω κι αυτή είναι η πραγματικότητα», επεσήμανε στις δηλώσεις του ο 24χρονος πορτιέρε.
 
 
 Υπενθυμίζουμε πως ο Πάρντο έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το Μάη του 2018, ενώ η συνεργασία των «γαλαζοκιτρίνων» με τον Βάτερμαν ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου.