Εκμεταλλεύεται τον ΑΠΟΕΛ ή κοροϊδεύει την Μπεϊτάρ;

Εδώ ο Ρουέδα, εκεί ο Ρουέδα, πού θα παίζει του χρόνου ο Ρουέδα; Το μέλλον του Ισπανού κεντρικού αμυντικού εξελίσσεται σε θρίλερ με τον ΑΠΟΕΛ και την Μπεϊτάρ να διεκδικούν την υπογραφή του.
 
Ο 30χρονος στόπερ που διακρίνεται την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα Ισραήλ συμφώνησε προφορικά με τον ΑΠΟΕΛ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές μισό εκατομμύριο ευρώ.
 
 
 
Τις τελευταίες μέρες σύσσωμος ο Τύπος στη γειτονική χώρα κάνει λόγο για επαφές του Χεσούς Ρουέδα με τη διοίκηση της Μπεϊτάρ. Αν και αρχικά τις δύο πλευρές χώριζε μεγάλη απόσταση τόσο στο οικονομικό όσο και στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, δημοσιεύματα στο Ισραήλ αναφέρουν ότι στη συνάντηση της Πέμπτης (20/4) σημειώθηκε πρόοδος και το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες σε νέο ραντεβού, ενώ άλλα Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι δεν γεφυρώνεται η διαφορά καθώς οι προτάσεις που έχει ενώπιον του ο Ρουέδα είναι πολύ καλύτερος από την προσφορά της Μπεϊτάρ.
 
Τι από τα δύο ισχύει; Ο Ρουέδα εκμεταλλεύεται τον ΑΠΟΕΛ για να εξασφαλίσει καλύτερους όρους συνεργασίας στην Μπεϊτάρ ή αποφάσισε πως το καλοκαίρι θα ετοιμάσει βαλίτσες για Κύπρο και κοροϊδεύει τους Ισραηλινούς.
 
Ο επί μια πενταετία (2010-2015) βασικός στη Βαγιαδολίδ (147 συμμετοχές-3 γκολ) ποδοσφαιριστής είναι από τους κορυφαίους στο πρωτάθλημα Ισραήλ γεγονός που του επιτρέπει να συζητά με άνεση για το μέλλον του, εντούτοις το δεδομένο είναι πως κοροϊδεύει είτε τον ΑΠΟΕΛ είτε την Μπεϊτάρ.