Είπε για κλωτσιά και έγραψε βρισιά στο φύλλο αγώνος ο Ψευδιώτης

Ένταση, αψιμαχίες, τραγικά λάθη της διαιτησίας, σκηνές πολέμου στις εξέδρες με ντου της αστυνομίας στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και παλληκαρήσια πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου αν και έπαιξε για ένα ημίχρονο με δέκα ποδοσφαιριστές.
 
Αυτό ήταν το σκηνικό που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (19/4) στο Τσίρειο στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλλου μεταξύ ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.
 

 
Η κάκιστη διαιτησία του Κώστα Ψευδιώτη άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες βρίσκεται στο επίκεντρο.
 
Η απόφαση του ρέφερι ν’ αποβάλει τον Αρουμπαρένα με απευθείας κόκκινη σε μια φάση που ο Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ τον έριξε στο έδαφος στην προσπάθεια του να κυνηγήσει την μπάλα προκάλεσε ποικίλα σχόλια και το συμβάν κάνει ήδη το γύρο της Ελλάδας με υποτιμητικά σχόλια για το διαιτητή της αναμέτρησης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κώστας Ψευδιώτης στο τέλος της αναμέτρησης μιλώντας στη μεικτή ζώνη ανέφερε ότι απέβαλε τον επιθετικό της ΑΕΛ γιατί του είπαν μέσω ενδοεπικοινωνίας ότι τον κλότσησε και τον έριξε εσκεμμένα στο έδαφος.
 
Το παράδοξο είναι πως στο φύλλο αγώνος αιτιολόγησε την απόφαση του ν’ αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ σε βρισιά του Αρουμπαρένα στη συγκεκριμένη φάση.
 
Ο Ισπανός επιθετικός της ΑΕΛ ήταν κάθετος στο ότι έριξε το διαιτητή άθελα του, ενώ δεν φαίνεται στις επαναληπτικές προβολές να βρίζει τον κ. Ψευδιώτη.
 
Ο Αρουαμπαρένα θ’ απουσιάσει από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, ενώ κινδυνεύει σοβαρά και με επιπλέον τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή, με βάση τα όσα αναγράφηκαν (σ.σ. βρισιά) στο φύλλο αγώνα.