Πλήγμα με Μπερτόλιο – Πότε θ' απουσιάσει ο Βάντερ

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμού στον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» που εκστράτευσαν χωρίς πέντε (Βινίσιους, Εφραίμ, Μερκή, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτη)ποδοσφαιριστές στη Λεμεσό για τον επαναληπτικό κυπέλλου με την ΑΕΛ έχασαν νωρίς στην αναμέτρηση και τον Φακούντο Μπερτόλιο.
 
 
Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις και παρά το γεγονός πως έσφηξε τα δόντια και προσπάθησαν να συνεχίσει στην αναμέτρηση δεν άντεξε και στο 30’ έπεσε στο έδαφος με τον Τόμας Κρίστιανσεν να ρίχνει στην αναμέτρηση τον Μπαράλ.
 
Άλλο ένα πρόσωπο στο ιατρικό δελτίο του ΑΠΟΕΛ στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και μένει να διαφανεί- μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων- πόσο σοβαρή είναι η ζημιά του Μπερτόλιο και πόσο διάστημα θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων.
 
Ο Μπερτόλιο αποχώρησε περπατώντας και χωρίς βοήθεια εκτός αγωνιστικού χώρου και δεν αντιμετωπίζει κάτι πολύ σοβαρό, εντούτοις η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (23/4) παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι αμφίβολη. 
 
Η αποβολή του Βάντερ
Δεύτερη κίτρινη-κόκκινη στο 44' της αναμέτρησης (Η ατιμώρητη αγκωνιά του Μπαράλ και η τραβηγμένη κόκκινη στον Βάντερ) δέχθηκε ο Βάντερ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ θ' απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα κυπέλλου που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ και όχι από αγώνα πρωταθλήματος, κάτι που θα ίσχυε αν δεχόταν απευθείας κόκκινη.