Αντωνιάδης: Τα «όχι» σε Ανόρθωση-ΑΕΛ, η Ομόνοια και το «παράθυρο» ΑΠΟΕΛ

Το φλερτ της «Κυρίας» με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό διέρρευσε εδώ και καιρό, όμως ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου απάντησε αρνητικά.
 
Ο Αντωνιάδης αν και έχασε τη θέση βασικού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης νιώθει πολύ καλά, απολαμβάνει την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει πρόθεση να εξαντλήσει το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το περασμένο καλοκαίρι.
 
 
Διακριτικά την περίπτωση Αντωνιάδη παρακολουθεί και ο νέος προπονητής της Ομόνοιας,  Πάμπος Χριστοδούλου, ο οποίος έχει σε εκτίμηση τον Αντωνιάδη. Ο 26χρονος αριστερός μπακ μπορεί να αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ, όμως δεν έκρυψε ποτέ τους συναισθηματικούς δεσμούς που διατηρεί με την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά.
 
Παρά το ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων ν’ αποκτήσουν τον Αντωνιάδη, ο ίδιος φέρεται να μην εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο εφόσον ο Πανιώνιος δεν δείξει πρόθεση να τον αποδεσμεύσει. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο τότε και μόνο θα κοιτάξει προς Κύπρο μεριά ο Αντωνιάδης και τότε στο «παιχνίδι» της απόκτησης του δεν αποκλείεται να μπει και ο ΑΠΟΕΛ.