Λούκας Σόουζα: Ο Πάμπος, το φλερτ με ΑΠΟΕΛ, και το «όχι» του Απόλλωνα

Στην Κύπρο πολύ πιθανόν να επιστρέψει ο Λούκας Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος μέσος που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου με τη φανέλα της ΑΕΛ και ήταν από τους κύριους λόγους που οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας διανύει περίοδο αποκατάστασης από το σοβαρό τραυματισμό που είχε και υπολογίζεται ότι στα μέσα του καλοκαιριού θα είναι σε θέση να πατήσει ξανά γήπεδο.
 
Η περίπτωση του δεν αφήνει αδιάφορες τις μεγάλες ομάδες του νησιού με τον ατζέντη του (Αλεσάντρο ντα Σίλβα) να προτείνει τον πελάτη του σε ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους.
 
Παρά το γεγονός πως ο Σόουζα ήρθε σε ανοικτή διαμάχη με τη διοίκηση της ΑΕΛ, έχει άριστες σχέσεις με τον Πάμπο Χριστοδούλου, ο οποίος θα επιθυμούσε να είχε τον ποδοσφαιριστή στην Ομόνοια.
 
Ο Σόουζα είχε προταθεί και βρεθεί πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ προτού υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ, ενώ ο ατζέντης του έχει πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση των πρωταθλητών, αφού οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν με τον Καρλάο.
 
Όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής προτάθηκε στους «γαλάζιους» της Λεμεσού, οι οποίοι εξέτασαν την περίπτωση του, εντούτοις επί του παρόντος για διάφορους λόγους δεν προέκυψε ενδιαφέρον.