Οι θέσεις ενίσχυσης που θέλει ο Πάμπος στη νέα Ομόνοια

Μισθολόγιο 2,5 εκατ. ευρώ (διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ) έδωσε η διοίκηση της Ομόνοιας στον Πάμπο Χριστοδούλου για το ρόστερ της νέας περιόδου.
 
Το ποσό αυτό θ’ αυξηθεί εφόσον οι «πράσινοι» εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει άριστα το ρόστερ του τριφυλλιού και τις αδυναμίες που υπάρχουν και ήδη έχει καταστρώσει σχέδιο ενίσχυσης.
 

 
6-7 μεταγραφές είναι το βασικό πλάνο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Ο Πάμπος Χριστοδούλου στοχεύει στην απόκτηση τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Παναγή, δύο κεντρικών αμυντικών, ενός δεξιού μπακ , ενός μέσου με οργανωτικές ικανότητες (οκτάρι), ενός αριστερού ακραίου επιθετικού και ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Σέρινταν.
 
Η «μαύρη» λίστα
Θεωρείται δεδομένο ότι την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» θα διαβούν αρκετοί ποδοσφαιριστές. Ο Νασιμέντο έχει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, εντούτοις δύσκολα θα παραμείνει στο Γέρι. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ρουσιά να συνεχίζει στην ΑΕΚ από την επόμενη περίοδο, ενώ ποδοσφαιριστές όπως οι Βύντρα και Φλορέσκου που είχαν διακυμάνσεις στην απόδοσή τους δεν πρέπει να έχουν δεδομένη θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.
 
Ντόπια αγορά
Η ικανότητα του Πάμπου Χριστοδούλου να εντοπίζει ποδοσφαιριστές από μικρομεσαίες ομάδες είναι γνωστή ανά το παγκύπριο. Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ έβαλε στο μάτι παίκτες που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα (πρόσφατα παρακολούθησε τον αγώνα της Δόξας με την Καρμιώτισσα στο Μακάρειο) και είναι δεδομένο ότι η Ομόνοια δεν θα αγνοήσει την εγχώρια αγορά.