Πόσες θετικές και πόσες αρνητικές ψήφους πήρε ο Πάμπος

Όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/03) ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι ο νέος προπονητής της Ομόνοιας. Ο Κύπριος τεχνικός θα καθίσει στον πάγκο από τη νέα σεζόν, όμως εννοείται ότι θα αρχίσει το σεργιάνι από τώρα για την στελέχωση του ρόστερ.
 
Η απόφαση για πρόσληψη του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο της Ομόνοιας δεν ήταν ομόφωνη στο διοικητικό συμβούλιο των πρασίνων.
 
Ως γνωστό, ο πρόεδρος των πρασίνων είχε συμφωνήσει από προηγουμένως με τον Κύπριο προπονητή και ενώπιον των συνεργατών του παρουσίασε τους υποψηφίους προκρίνοντας τη συγκεκριμένη επιλογή.
 
Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους του συμβουλίου ακολούθησαν την επιλογή του προέδρου, όμως υπήρξε και η αντίθετη άποψη. Στην ψηφοφορία που έγινε – σύμφωνα με την Sportday - οι ψήφοι ήταν 9 υπέρ και 3 κατά της πρόσληψης.
 
Τεχνικός διευθυντής
Αναλαμβάνοντας ο Πάμπος Χριστοδούλου εννοείται ότι θα έχει και τον πρώτο λόγο στον προγραμματισμό της ομάδας.
 
Όπως ειπώθηκε, θα γίνει κανονικά πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, που θα έχει διαφορετικές αρμοδιότητες σε σχέση με τον προκάτοχό του, Νίκο Νταμπίζα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρώτος υποψήφιος είναι ο Δανός Γέσπερ Φρέντμπεργκ, νυν τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας και συνεργάτης του Άκη Ιωακείμ ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος θα παραμένει στο τεχνικό επιτελείο και τη νέα χρονιά.