Δηλώσεις επίσημου ΑΠΟΕΛ για Πιέρο στην Ιταλία

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο για τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τορίνο.
 
Η ομάδα του Καρλάο είχε κτυπήσει την πόρτα του ΑΠΟΕΛ για τον Κύπριο επιθετικό τον Ιανουάριο λίγο μετά τη συμφωνία για παραχώρηση του βραζιλιάνου αμυντικού και όταν ενημερώθηκαν πως δεν είναι υπό διαπραγμάτευση το χειμώνα ο Σωτηρίου ανέφεραν πως θα έρθουν ξανά το καλοκαίρι.
 
Η ιστοσελίδα calciomercato.it δημοσιεύει δηλώσεις του Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας  ΑΠΟΕΛ, Ευθύμιου Αγαθοκλέους, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει, μέχρι στιγμής, επίσημη πρόταση από την Τορίνο, ενώ ανέφερε ότι συχνά σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού κατακλύζουν τα γήπεδα που παίζει ο ΑΠΟΕΛ και παρακολουθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
«Δεν έχουμε επίσημη πρόταση από την Τορίνο μέχρι στιγμής, αλλά κάθε Κυριακή πολλοί σκάουτερ κατακλύζουν τα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ. Ανάμεσα τους και αυτοί της Τορίνο, όμως μετά τη μετεγγραφή του Καρλάο δεν υπάρχει άλλη επικοινωνία με τον ιταλικό σύλλογο. Αν το καλοκαίρι κάνουμε ένα deal για τον Σωτηρίου θα είναι ανάλογη η τιμή με τις προοπτικές του».