«Ας κλείσουν σωματεία παρά το Κυπριακό ποδόσφαιρο»

Η Λάρνακα έχει τέσσερα γήπεδα με τρεις ομάδες και η Λεμεσός μισό με πέντε ομάδες, σχολίασε ο Μάριος Λευκαρίτης για το θέμα του γηπέδου στον ΣΠΟΡ FM. Επίσης, για τη χειραγώγηση αγώνων, ο κ. Λευκαρίτης αναφέρει ότι είναι ικανοποιημένοι αν και τα τρία περιστατικά τελευταίως τους έκοψαν την όρεξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Λευκαρίτη μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM»:

Για το θέμα της χειραγώγησης αγώνων: 
«Είμαι ικανοποιημένος από  το τι έχει γίνει για τη χειραγώγηση. Οκτώβρη με Γενάρη δεν είχαμε κρούσματα, μετά είχαμε τρία μαζεμένα. Μπαίνει το κράτος και η αστυνομία. Οι αρχές του ποδοσφαίρου κάνουν τα πάντα, τα κράτη όμως όχι. Πρέπει να βελτιώσουν τους μηχανισμούς τους.

Μερικώς είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά μας έκοψαν τη όρεξη τα 3 περιστατικά. Για να φτάσει στο σημείο η UEFA να πει ότι με βάση τις εκθέσεις, μπορείτε να επιβάλετε ποινές και μπορώ να ονομάζω σωματεία, επιβάλετε τις άφοβα. Θα πάνε αυτοί που φωνάζουν στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Αυτό όμως έχει ήδη εκδώσει απόφαση. Ας κλείσουν σωματεία πάρα να κλείσει το ποδόσφαιρο».

Για το θέμα του γηπέδου της Λεμεσού: 
«Το θέμα του γηπέδου το πήρε ζεστά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και σωστά προωθήθηκε το θέμα. Αυτό που διερωτώμαι είναι το έξης: Ενώ έγιναν τόσες συσκέψεις στην παρουσία τόσων τεχνοκρατών αποδείχτηκε δεν ήξεραν ότι θα πρέπει να πάρουν άδεια από την Ευρωπαϊκή επιτροπή για να ληφθούν τα χρήματα. Αδικαιολόγητη κωλυσιεργία από τις κρατικές υπηρεσίες. Κοιτάτε την ΑΕΚ. Η Λάρνακα έχει τέσσερα γήπεδα με 3 ομάδες και η Λεμεσός μισό με 5 ομάδες».