Οι ομάδες πίσω από το «στημένο» της Β’ Κατηγορίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας αναφορικά με το ύποπτο για χειραγώγηση παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας.
 
Σε επικοινωνία που είχε ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ με ποδοσφαιριστές επιβεβαίωσαν ότι το παιχνίδι που βρίσκεται στο «στόχαστρο» των ερευνών είναι το ΘΟΙ-ΑΣΙΛ Λύσης που διεξήχθη στις 24 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β΄Κατηγορίας.
 
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η αρμόδια επιτροπή της ΟΥΕΦΑ για ύποπτα παιχνίδια έστειλε «φάκελο» στην ΚΟΠ, η οποία με τη σειρά της τον παρέδωσε στην αστυνομία και με βάση αυτόν υπήρχε μεγάλος στοιχηματισμός για επίτευξη τριών ή και περισσότερων τερμάτων.
 
 
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-2 για την ομάδα του ΑΣΙΛ και ο μεγάλος τζίρος στοιχηματίστηκε μετά το 60’ της αναμέτρησης, οπόταν το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του ΑΣΙΛ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ η αστυνομία έλαβε κατάθεση από παράγοντες του ΘΟΙ καθώς και από ποδοσφαιριστές, ενώ το πρωί της Τετάρτης (22/3) σε πραγματοποίησε έφοδο στο προπονητικό κέντρο του ΑΣΙΛ όπου ανακρίθηκαν ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ομάδας.
 
Επίσης, όπως μας αναφέρθηκε η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση και ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ «εξηγήσεις» θα δώσει και ιδιοκτήτης στοιχηματικής εταιρείας.
 
 
Διαβάστε επίσης: