ΘΥΡΑ 9: «Αφησαν εκτός παίκτη για εξετάσεις που δεν υποβλήθηκε»

Τους λόγους που ζητούν τις παραιτήσεις των Άγη Ιακωβίδη και Νίκου Χαραλάμπους αναγφέρουν σε ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του τριφυλιού. 
 
Καταγγέλλουν δε περιστατικο με παίκτη της Ομόνοιας που τέθηκε εκτός αποστολής λόγω ιατρικών εξετάσεων στις οποίες δεν υποβλήθηκε ποτέ. 
 
Ανακοίνωση
 
"Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9, περήφανε πράσινε λαέ,
Ξεκινώντας θέλουμε να πούμε ότι αυτή η ανακοίνωση απευθύνεται σε κόσμο που θέλει να ακούσει, να μάθει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Οι υπόλοιποι που δεν έχουν την διάθεση να χάσουν την ώρα τους διαβάζοντας την ανακοίνωση μπορούν να συνεχίσουν να βγάζουν τα συμπεράσματα τους από τα καθοδηγούμενα Μ.Μ.Ε και τις ηλιθιότητες που λέγονται δεξιά και αριστερά.
 
Ένα ολόκληρο βρώμικο παιχνίδι στήθηκε τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια να κτυπηθεί η οργανωμένη μας κερκίδα έτσι ώστε να σιγήσει και η τελευταία φωνή αντίδρασης. Αφορμή για την επίθεση η διακοπή του αγώνα της ομάδας μας στο Τσίρειο που εννοείται ότι δεν ήταν προϊόν οργανωμένης απόφασης αλλά αποτέλεσμα της αγανάκτησης και της πίκρας του πράσινου λαού. Αφού δεν κατάφεραν αυτοί που μας περιμένουν στην γωνιά να εξαπολύσουν την επίθεση τους πριν 3 εβδομάδες που διακόπηκε το παιχνίδι, αποφάσισαν να το κάνουν σήμερα που οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές. Να σας θυμίσουμε ότι πριν 3 εβδομάδες κανένας δεν τόλμησε να τα βάλει με τον πράσινο λαό για την διακοπή ενώ ακόμα και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας σε ανακοίνωση του (στις 24 Φεβρουαρίου) που καταδίκαζε την διακοπή ανάφερε ότι: «Το Διοικητικό Συμβούλιο κατανοεί και συμμερίζεται τα συναισθήματα του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.». Όλα τα πιο πάνω απ’ ότι φαίνεται δεν άρεσαν σε συγκεκριμένους από το Συμβούλιο που σαν γύπες τρέφονται από τον εμφύλιο στην ομάδα μας για αυτό αποφάσισαν να κτυπήσουν με πλάγιο τρόπο.
 
Περίμεναν υπομονετικά την ανακοίνωση της ποινής για την διακοπή και αποφάσισαν με τα διάφορα παπαγαλάκια τους στα Μ.Μ.Ε να εκτοξεύσουν κατηγορίες εναντίων της οργανωμένης μας κερκίδας δίνοντας ψεύτικα στοιχεία στους ελεγχόμενους τους δημοσιογράφους.
 
Απλά και όμορφα λοιπόν για να κλείσουν μερικά στόματα θα απαντήσουμε σε όλα. Τα ποσά που γράφτηκαν στον τύπο δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα όχι μόνο η ομάδα μας δεν βγάζει τα λεφτά που γράφτηκαν στους εντός έδρας αγώνες αλλά σε κάποιους εντός έδρας αγώνες η ομάδα μας βάζει και από την τσέπη και όποιος θέλει ας το ελέγξει.
 
Όσον αφορά τα δύο προηγούμενα κεκλεισμένων της ομάδας μας, που ξαφνικά τα θυμήθηκαν, το ένα αφορά τον Τελικό Κυπέλου που όλοι ξέρουν ότι οι ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΕΣ που μπήκαν στο γήπεδο μπήκαν για να προστατέψουν τον κόσμο της ομάδα μας και το άλλο το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Απόλλωνα που η οργανωμένη μας κερκίδα όχι μόνο δεν επιδίωξε τις φασαρίες αλλά τα στελέχη μας απέτρεψαν την διακοπή του παιχνιδιού κάτι το οποίο λέχτηκε από όλους τους παρευρισκόμενους σε συνάντηση των ΣΥ.ΦΙ του Δ.Σ και της ΘΥΡΑ 9. Επίσης η αναφορά για δήθεν πλήγμα του προϋπολογισμού από τα ψεύτικα νούμερα που γράφτηκαν στον τύπο δεν είναι καθόλου τυχαία αφού φαίνεται ότι κάποιοι προετοιμάζουν το έδαφος για να αθετήσουν την υπόσχεση τους για αύξηση του προϋπολογισμού με την νέα χρονιά. Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί τους, τόσα χρόνια τους μάθαμε, είναι όλοι αυτοί που σώπαιναν την ώρα που κάποιοι εγκληματούσαν πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ, κρίμα να έχει ακόμα κόσμο που πιστεύει την προπαγάνδα τους.
 
Σε αυτό το σημείο θέλουμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα για τους λόγους που μας οδήγησαν να ζητήσουμε την παραίτηση του κύριου Άγη Ιακωβίδη και του κύριου Νίκου Χαραλάμπους. Δυστυχώς πρέπει να γράψουμε πράγματα τα οποία προτιμούσαμε να μην γραφτούν δημόσια όμως η άρνηση να λυθεί το πρόβλημα, ακόμα και όταν βάλαμε κάτω και τις δικές μας παραιτήσεις, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.
Σε προηγούμενη μας ανακοίνωση γράψαμε για την προσπάθεια του κύριου Νίκου Χαραλάμπους να επηρεάσει καταστάσεις εκμεταλλευόμενος την θέση του στο Δ.Σ. Οι πληροφορίες μας ήταν ολόσωστες και μας το έχουν επιβεβαιώσει όλοι οι εμπλεκόμενοι. Όταν ο Νίκος Νταμπίζας ανάλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας ο κ. Νίκος Χαραλάμπους τον προσέγγισε του συστήθηκε σαν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και του ζήτησε να φέρει τον εγγονό του στην ομάδα.
 
Όπως ήταν λογικό ο κ. Νταμπίζας αρνήθηκε, κάτι το οποίο δυσαρέστησε τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος σε μεταγενέστερο στάδιο μπροστά από όλο το συμβούλιο δημιούργησε θέμα στον κ. Νταμπίζα αναγκάζοντας τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας να μιλήσει μπροστά σε όλους για το περιστατικό. Σε μια υγιής ομάδα το συμβούλιο θα έπαιρνε άμεσα μέτρα αντ’ αυτού προτίμησαν να θάψουν το θέμα. Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ακόμη μια απόδειξη ότι ήρθε ο καιρός κάποιοι άνθρωποι να πάνε σπίτι τους, ζουν σε άλλες εποχές, δεν έχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν και δυστυχώς κάνουν το Δ.Σ της ομάδας μας να χάνει το κύρος του. Όλα αυτά επηρεάζουν και τις σχέσεις σεβασμού που πρέπει να υπάρχουν μεταξύ συμβουλίου και Τεχνικού διευθυντή αφού σίγουρα τέτοια περιστατικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν ήρθες να δουλέψεις σε ομάδα πρώτης κατηγορίας ή στο αγροτικό. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Νίκος Χαραλάμπους ήταν μέλος και της καταστροφικής διοίκησης Μιλτιάδη.
 
Όσον αφορά τον κύριο Άγη Ιακωβίδη η θέση μας είναι ξεκάθαρη, από την στιγμή που ολόκληρο το πρότζεκτ έχει αποτύχει και έχουμε διώξει τεχνικό διευθυντή και προπονητή δεν γίνεται αυτός που βεβιασμένα έκανε αυτές τις επιλογές να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να φύγει μαζί τους. Από εκεί και πέρα τον κ. Άγη τον βαραίνουν και άλλα πράγματα. Σαν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος απέτυχε παταγωδώς αφού δεν είχε καμιά ιδέα του τι συνέβαινε στο Πούλλος κάτι το οποίο στο τέλος το πληρώσαμε ακριβά.
 
Όταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στο Γ.Σ.Π απαιτήσαμε να μας πουν γιατί η ομάδα ξηλώθηκε έτρεξαν να μας δικαιολογήσουν το ξήλωμα με τις αιματολογικές εξετάσεις. Δυστυχώς για όσα λέγαμε τότε βγήκαμε αληθινοί αφού ήταν ξεκάθαρο ότι επιλέγαμε ποια παιχνίδια ήταν σημαντικά. Σήμερα ξέρουμε με πάσα βεβαιότητα ότι πριν ακόμα τον πρώτο επαναληπτικό με τον Εθνικό στο Γ.Σ.Π ο τεχνικός διευθυντής μάζεψε το τεχνικό τιμ και τους ανακοίνωσε ότι τα σημαντικά είναι τα 2 παιχνίδια του κυπέλλου και εκεί θα δώσουμε βάρος μας αυτή η προσέγγιση είναι απαράδεκτο και δείχνει ότι κανείς δεν τους εξήγησε σε ποια ομάδα βρίσκονται. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την Τετάρτη με τον Εθνικό στο Γ.Σ.Π να κατέβουμε με όλη την ομάδα ενώ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα να αφήσουμε παίκτες στον πάγκο για ξεκούραση. Το μεγαλύτερο έγκλημα όμως έγινε όταν συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που λόγο κάποιου απρόοπτου γεγονότος δεν είχε υποβληθεί σε αιματολογικές εξετάσεις ενημερώθηκε από τον βοηθό προπονητή ότι δεν θα αγωνιστεί στο αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα αφού οι αιματολογικές του εξετάσεις δεν ήταν καλές, εξετάσεις που όπως είπαμε ποτέ δεν είχε κάνει. Όλα αυτά που γράψαμε είναι αληθινά και μη αμφισβητούμενα δυστυχώς για όλα αυτά ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού μας τμήματος αλλά και η εφορεία ποδοσφαίρου έκαναν μεσάνυκτα τα γνωρίζαμε πριν από εκείνους και όταν προσπαθήσαμε να προειδοποιήσουμε δυστυχώς δεν μας άκουσαν.
 
Γνωρίζουμε ότι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου της ομάδας μας συμφωνεί με τα αιτήματα μας αλλά διαφωνεί με τον τρόπο που επιλέξαμε να δώσουμε αυτό τον αγώνα. Θέλουμε όμως πριν να κρίνετε τον τρόπο μας να σκεφτείτε πόσα χρόνια πηγαίνουν αυτές οι καταστάσεις, πόσες φορές ζητήσαμε κάτι με τον σωστό τρόπο και πάντα μας έγραφαν στα παλιά τους παπούτσια, πόσα άτομα πέρασαν από τα συμβούλια αυτά τα χρόνια της καταστροφής και κανένας δεν παραιτήθηκε από ευθιξία και τέλος να σκεφτείτε και να μας πείτε αν δεν επιλέγαμε αυτόν το ακραίο μέτρο για να ασκήσουμε πίεση αν θα ασχολείτο κανείς με την θέση μας που ξέρουμε ότι στηρίζετε.
 
Κλείνοντας να κάνουμε ένα κάλεσμα σε όλους όπως εκμεταλλευτούμε αυτό τον χρόνο που μας δίνουν τα δύο κεκλεισμένων και να βρούμε την λύση έτσι ώστε το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με κόσμο να μας βρει ενωμένους στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη.
 
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ ΕΝΝΙΑ
 
Υ.Γ – Χρέος όλων μας η παρουσία στον τελικό κυπέλλου της Πετόσφαιρας την ερχόμενη Παρασκευή στο Κίτιο. Τα λεωφορεία από τον κεντρικό θα ξεκινήσουν στις 18.30. ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ".