Πουλά τον Σέρινταν (άμεσα) η Ομόνοια

Στη Γιαγκελόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κίλιαν Σέρινταν. Η πολωνική ομάδα επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά στην Ομόνοια γι’ απόκτηση του Ιρλανδού επιθετικού και η ομάδα του τριφυλλιού απάντησε θετικά καθώς ούτως ή αλλιώς θα έχανε τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα δωρεάν στο τέλος της χρονιάς οπότε λήγει το συμβόλαιο του. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομόνοια θα βάλει στο ταμείο της 300 χιλιάδες ευρώ από την πώληση του ποδοσφαιριστή. 
 
 
 
Η Ομόνοια χάνει μεν έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αλλά υπό τις περιστάσεις είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή να πουλήσει τον πανύψηλο φορ και να καρπωθεί χρήμα, αφού ήταν δεδομένο πως ο Σέρινταν θα αποχωρούσε στο τέλος της σεζόν.
 
Οι 300 χιλιάδες ευρώ που πρόσφεραν οι Πολωνοί κρίνεται πολύ καλό ποσό για έναν παίκτη που θα έπαιζε στην Ομόνοια το μάξιμουμ άλλα 11 παιχνίδια (ένα της κανονικής διάρκειας και 10 στα play off). 
 
Η διοίκηση του τριφυλλιού είχε πρόθεση να κάνει πρόταση ανανέωσης στον Σέρινταν, εντούτοις κάτι τέτοιο θα ήταν ανώφελο αφού οι «πράσινοι» δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν τα χρήματα που δίνουν οι Πολωνοί στον Σέρινταν.