Τρία δοκάρια, τρία πέναλτι και η «Κυρία» στην εξάδα (vid)

Παίζοντας ένα καταπληκτικό ημίχρονο η Ανόρθωση επικράτησε με 4-1 της Καρμιώτισσας και σφράγισε και μαθηματικά τη συμμετοχή της στο πρώτο γκρουπ ενόψει των πλέι οφ.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου με 38 βαθμούς αποσπάστηκε στο +5 από τους διώκτες της και πλέον ελπίζει στο καλύτερο αποτέλεσμα. Σημειώνουμε ότι η «Κυρία» είναι στο -12 από την πέμπτη Ομόνοια.
 


 
Η Καρμιώτισσα πάλεψε τον αγώνα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως φάνηκε και άτυχη και το βαρύ 4-1 δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του αγώνα. Η ομάδα των Πολεμιδιών βρίσκεται στην 10η θέση με 24 βαθμούς.
 
 
Η Ανόρθωση έγινε κυρίαρχος στον αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο καθώς στο 3’ ο Άλβες άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9’ η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα μετά από ανατροπή του Καρλίτος από τον Καϊρίνο. Ο Ράγιος ήταν εύστοχος και έγινε το 2-0.
Στο 12’ ο Ολιβέιρα είχε δοκάρι, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ράγιος έστησε και πάλι την άσπρη βούλα για ανατροπή του Καρλίτος από τον Βοσκανιάν. Ο Ράγιος ευστόχησε και αυτή τη φορά πετυχαίνοντας το 3-0.
Με το ευρύ αποτέλεσμα η Ανόρθωση καθησυχάστηκε, με την Καρμιώτισσα να αντιδρά. Στο 65’ μείωσε σε 3-1 με τον Αντάμοβιτς, ενώ μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Στο 82’ ο Βαττής έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα μετά από ανατροπή που του έγινε από τον Σάντος, όμως ο Κύπριος ποδοσφαιριστής σημάδεψε το δοκάρι.

Η Καρμιώτισσα ήταν άτυχη και στο 88’ όταν το σουτ του Μπαρμπαρός βρήκε και στα δύο δοκάρια της εστίας του Κόπριβες.
Τελικά, η Ανόρθωση στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχε άλλο ένα τέρμα, όταν στο 90+4’ ο Γιαννούλης έδωσε στον Ολιβέιρα, ο οποίος από κοντά πέτυχε το τελικό 4-1.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
 65′ Αντάμοβιτς / 3′ Άλβες, 9′, 45′ Ράγιος, 90+4’ Ολιβέιρα
Κίτρινες: Μανογιάν, Αρότσα, Σάλιακας, Βαττής / Σάντος
Συνθέσεις:
Καρμώτισσα (Λιάσος Λουκά)
: Καϊρίνος, Σάλιακας (90′ Πάντος), Λοκόμπε, Βοσκανιάν, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπάρμπαρο, Μανογιάν (67′ Πασέκ), Πόλιανετς (73′ Βαττής), Όρντος.
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Ερέρο, Σάντος (85′ Γιαννούλης), Σιβού, Μίτροβιτς, Ράγιος, Ολιβέιρα, Καρλίτος (56′ Καμπρέρα), Άλβες (74′ Οικονομίδης).