Συστήνει ψυχραιμία η διοίκηση, αποφάσεις με Πάμπο και παίκτες

Mε ανακοίνωσή της η ΑΕΛ καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές ώστε η ομάδα να ξανά βρει το δρόμο της. Με την ανακοίνωση αφήνεται να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει θέμα Πάμπου Χριστοδούλου. Πάντως, θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους εμπλεκομένους για να επανέλθει η ομάδα της Λεμεσού στις επιτυχίες.
 

H ανακοίνωση:
Η Διοίκηση της ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δημόσια ΛΤΔ θέλει να καλέσει τους χιλιάδες φίλους της ομάδας να παραμείνουν ψύχραιμοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες και να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκίνησε από την αρχή της χρονιάς.

Ως Διοίκηση τονίζουμε ότι πρέπει να είμαστε ΟΜΑΔΑ στα καλά και στα ωραία, αλλά και στα δύσκολα. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε αλλά πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Σας καλούμε να στηρίξετε τον προπονητή, το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές μας ακόμα πιο θερμά τώρα που είμαστε στα δύσκολα.

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους θα προχωρήσουν τις επόμενες ημέρες σε συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους, έτσι ώστε να παρθούν οι αποφάσεις που πρέπει για να επιστρέψει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να παλέψει ως το τέλος για την έξοδο της στην Ευρώπη.