Το «φρούριο» του Πάμπου καταλήφθηκε - Προβληματισμός και όλα πιθανά

Εικόνα ομάδα που καταρρέει εμφανίζει η ΑΕΛ στα δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στο ΓΣΠ.
Μετά την ήττα με 3-0 από τον ΑΠΟΕΛ οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια και από την Ομόνοια (4-1).
 
Υπάρχει έντονος προβληματισμός στον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους τόσο για την εικόνα των παικτών όσο και για την τεχνική ηγεσία και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. 
 
Σε δύο παιχνίδια η «ατσαλένια» άμυνα της ΑΕΛ (ήταν καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 13 γκολ παθητικό) δέχθηκε εφτά τέρματα!
 
 
Η αποχώρηση του Βαλεντίνου Σιέλη που ήταν ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής δεν αναπληρώθηκε με τον Μιτρέα να αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων παρά τις καλές συστάσεις που τον συνόδευαν.
 
Ο Πάμπος Χριστοδούλου του έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά τοποθετώντας τον παρτενέρ του Λαφράνς στο κέντρο της άμυνας, το οποίο έμπαζε από παντού. Ο Κύπριος τεχνικός τα «έψαλλε» συνεχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ομόνοια στους δύο κεντρικούς αμυντικούς του και μετά το 3-0 αναγκάστηκε να μετατοπίσει τον Σουάρες στα μετόπισθεν για να γλυτώσει τον διασυρμό.
 
 
 
Κάθε επίθεση της Ομόνοιας ήταν μισό γκολ και στο 4-0 ο Πάμπος Χριστοδούλου μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο πήγε εκνευρισμένος κάθισε στον πάγκο και έδωσε εντολή στο βοηθό του, Διονύση Διονυσίου να σηκωθεί και να δίνει οδηγίες.