«Τελειώνει» ο Κάρβερ – Πάει Αμερική ο Νταμπίζας

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην Ομόνοια μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο και τις επαναλαμβανόμενες άσχημες εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
 
 

Τα πυρά των φίλων της ομάδας στρέφονται και στη διοίκηση και στον τεχνικό διευθυντή και στον προπονητή και στους παίκτες και φαίνεται πως ο «κόμπος έφτασε στο χτένι» με τη διοίκηση της Ομόνοιας να είναι αναγκασμένη να προβεί σε δραστικά μέτρα για αντιστροφή του κλίματος.
 
 
 
 
 
 
Μέχρι στιγμής αν και υπήρχε αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Τζον Κάρβερ ακόμα και από μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο Νίκος Νταμπίζας ουδέποτε δεν έθεσε θέμα προπονητή. Αυτή τη φορά δύσκολα θα επιβιώσει στον πάγκο της Ομόνοιας ο Άγγλος προπονητής και αυτό που αποτελεί «αγκάθι» στη λύση της συνεργασίας είναι το διετές κλειστό συμβόλαιο που διατηρεί μέχρι το Μάη του 2018.
 
Στο μεταξύ, ο Νίκος Νταμπίζας ταξιδεύει σήμερα (23/2) για Αμερική, για να παρακολουθήσει σεμινάριο. Αμφισβήτηση και δυσαρέσκεια υπάρχει και προς το πρόσωπο του Ελλαδίτη τεχνικού διευθυντή και όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Η διοίκηση της Ομόνοιας συνεδρίασε έκτακτα το βράδυ της Τετάρτης (22/2) με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές  που θα φέρουν εξελίξεις στο «στρατόπεδο» του τριφυλλιού.