Φανιέρος: «Αν ξαναγεννιόμουνα θα ήθελα να ήμουν πάλι γιος του Αντώνη Φανιέρου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μάλε» ήταν ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση που έχει η οικογένεια του με την Ομόνοια.
 
 
Αναλυτικά
«Να σας πω την αλήθεια να τελειώνουμε. Ο πεθερός μου ήταν ένας γνήσιος οπαδός της Ομόνοιας. Μπορεί να έστελνε 10-20 ευρώ την εβδομάδα συνδρομή στην Ομόνοια. Ο νεαρός ο Αντώνης πήγε μαζί του για ένα διάστημα, για αυτό έλεγαν πως είναι κροφοΟμονοιάτης. Η δεύτερη του ομάδα τώρα είναι η Ομόνοια. Πρώτη είναι ο Ερμής. Ο πατέρας μου είναι λίγο αυστηρός. Μου λέει: «Διώξε τους παίκτες ούλους». Δεν βλέπει μου λέει παίκτες που τρώνε τα πηλά, που χτυπούν την κεφαλή τους. Που παίζουν με τη ψυχή τους, για τη φανέλα. Τον πειράζει που είναι όλοι μισθοφόροι τώρα».
 
 
 
Ποιος είναι ο καλύτερος πρόεδρος;
«Το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι. Γίνεται σωστή διαχείριση., Ο καλύτερος πρόεδρος είναι ο Πετρίδης. Πάει Τσάμπιονς Λιγκ, έχει επιτυχίες, γέμισαν τα ταμεία του. Δεν μπορεί να συγκριθεί ομάδα με το ΑΠΟΕΛ. Η ΑΕΚ δεν έχει εισοδήματα, η Ομόνοια προσπαθεί να ξοφλήσει τα χρέη της. Για να μπορέσουν κοντράρουν το ΑΠΟΕΛ, πρέπει να ρισκάρουν, να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους και μπορεί να τα χάσουν. Αυτό έπαθε η Ομόνοια, που δεν μπήκε στους ομίλους. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να ρισκάρει. Αν δεν ρισκάρουν, δεν πάνε πουθενά».
 
Είσαι περήφανος για την οικογένεια που έχεις;
Είναι τιμή μου που έχω αυτό τον πατέρα και αν γεννιόμουν ξανά θα ήθελα να είμαι γιος του Αντώνη Φανιέρου.