Σκέψεις για 4η μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ

Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ. Στην Κύπρο για λογαριασμό των «γαλαζοκιτρίνων» έφτασε ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Σεντρίκ Γιαμπερέ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες ως δανεικός από την Μπορντό.
 
 
 
Θετικά απάντησε στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ και ο Ολλανδός μέσος, Λορένζο Επεσίλιο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (οκταροδεκάρι με πολλές παραστάσεις και ως αριστερό εξτρέμ) αναμένεται την Τετάρτη (25/1) στην Κύπρο και εκτός απροόπτου θ’ αποτελέσει το τρίτο χειμερινό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.
 
Ο τραυματισμός του Μιλάνοφ σε συνδυασμό με μια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που προέκυψε βάζει σε σκέψεις για τέταρτη κίνηση την επιτροπή προγραμματισμού.
 
 
Ο ποδοσφαιριστής που προτάθηκε και αρέσει στον Τόμας Κρίστιανσεν είναι ο Λευκορώσος, Ντένις Πολιάκοφ. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής από το 2012 αγωνίζεται στην Μπάτε Μπορίσοφ με τη φανέλα της οποίας μετρά 111 συμμετοχές.
 
Ο Πολιάκοφ αγωνίζεται ως δεξί μπακ αλλά και ως κεντρικός αμυντικός με την ίδια ευχέρεια γεγονός που αποτελεί επιπλέον προσόν.
 
 
 
 
 Πέραν του Πολιάκοφ υπάρχουν και άλλα ονόματα ποδοσφαιριστών που προκρίθηκαν από την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ και εφόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τέταρτη μεταγραφή δεν αποκλείεται ο ΑΠΟΕΛ να εξαντλήσει το δικαίωμα που του δίνεται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
 
 
Ποιος θ’ αποχωρήσει;
Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει σε τέταρτη μεταγραφή θα πρέπει να αποχωρήσει ή να διαγραφεί από το ρόστερ ποδοσφαιριστής από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.
 
Αν και είναι πρώιμο να γίνεται τέτοια συζήτηση το πιθανότερο σενάριο φέρνει σε δύσκολη θέση τον Αντρέα Ορλάντι, ο οποίος έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, καθώς υπέγραψε για 1+1 χρόνια το περασμένο καλοκαίρι με τον ΑΠΟΕΛ να είναι αυτός που αποφασίζει αν θα τον κρατήσει ή όχι.