Ιδιακέθ: «Ειλικρινά απορώ…»

Εμφανώς απογοητευμένος από την απώλεια παικτών και βαθμών στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ιμανόλ Ιδιακέθ.
«Είμαστε απογοητευμένοι, ήταν μια κακή μέρα για μας: δεχθήκαμε γκολ από δικό μας λάθος και ως την ανάπαυλα χάσαμε δυο παίκτες λόγω τραυματσμών. Στην επανάληψη θέλαμε να παίξουμε, αλλά δεν μπορούσαμε. Ο διαιτητής επέτρεψε να γίνει τέτοιου είδους παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά είχαμε δυο-τρεις ξεκάαθαρες ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ, που το αξίζαμε. Είναι απίστευτο ότι μπήκαν μόλις τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις, αφού σε όλο το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε μόλις 15! Απορώ επίσης, διότι κάποιος αποφάσισε για δεύτερη σερί εβδομάδα να παίξαμε Τετάρτη-Σάββατο. Αυτό ήταν δύσκολο για μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και ευχαριστω στον κόσμο για τη στήριξη. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά από αύριο σηκώνουμε κεφάλι και συνεχίζουμε τη μάχη», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός της ΑΕΚ.
 


Μαρτίδης: «Χάσαμε δύο βαθμούς»
Από την πλευρά του, ο Νικόλας Μαρτίδης στην τοποθέτησή του «ακύρωσε» κάθε δικαιολογία Του ομολόγου του για το τελικό αποτέλεσμα.
«Πριν το παινχίδι ο πρόεδρος έφερε στα αποδυτήρια μια φωτογραφία του Άρη με χιλιάδες οπαδους στην κερκίδα. Δεν λέω ότι θα φτάσουμε εκεί, αλλά ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όπως είπα και στους παίκτες μου πριν λίγο, απόψε χάσαμε δύο βαθμούς. Με βάση την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η ΑΕΚ δεν έκανε σουτ και ισοφάρισε από κόντρα, θα έπρεπε να κερδίζουμε 2-0 ή 3-0. Οι τραυματισμοί της ίσως οφείλονταν στο ρυθμό που επιβάλαμε στο παιχνίδι και δεν μπορούσε να ακολουθήσει. Οι λιγοστές καθυστερήσεις ήταν μειονέκτημα για μας, διότι στο τέλος είχαμε περισσότερους χώρους για ένα δεύτερο γκολ. Κι εμείς παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες και δεν το βρίσκουμε ως δικαιολογία», τόνισε ο τεχνικός της «ελαφράς ταξιαρχίας».