Κάρβερ: «Θέλω μια εξήγηση γι’ αυτό!»

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με την Ανόρθωση ο Τζον Κάρβερ. Ο προπονητής της Ομόνοιας παραδέχτηκε ότι η ισοπαλία έχει γεύση ήττας, παραπονέθηκε όμως ξεκάθαρα για το πρόγραμμα και άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία.
«Πριν απ’ όλα, συγχαρητήρια στην Ανόρθωση για μια φανταστική μάχη κι επιστροφή στο παιχνίδι. Έδειξε χαρακτήρα, όπως έχουμε κάνει πολλές φορές κι εμείς. Πριν ασχοληθώ με το παιχνίδι θα ήθελα να σχολιάσω την κατάσταση στα αποδυτήρια. Έχουμε δώσει έξι παιχνίδια σε 18 μέρες που είναι σχεδόν απίστευτο. Φάνηκε στην προσπάθεια των παιδιών στο τέλος. Στην Αγγλία υπάρχει μια ρήση: Νεκρό άλογο δεν μπορεί να πετάξει. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και δεν έχω παράπονο», τόνισε αρχικά ο Άγγλος.
«Είμαστε απογοητευμένοι από το 2-2 που είναι σαν ήττα, αλλά μετά από αυτό το σερί αγώνων πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, διότι αποδείξαμε ότι είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Παίξαμε διαφορετικά σήμερα, βασιζόμενοι στην κόντρα. Έπρεπε να κάνουμε τέσσερις αλλαγές, τρεις ένεκα χτυπημάτων και μία λόγω κόπωσης. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με όσους μπήκαν στην ενδεκάδα. Εύχομαι στην Ανόρθωση να μπει στην εξάδα για να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια στη β’ φάση», συνέχισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».
«Ακόμη δεν έχω αντιληφθεί, γιατί παίξαμε τόσα παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θέλω μια εξήγηση γι’ αυτό. Ακόμη και ο Εθνικός, που είχε το ίδιο πρόγραμμα με μας, παίζει Δευτέρα, άρα έχει δύο μέρες παραπάνω ξεκούραση. Επίσης κάτι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν θα το πω, διότι θέλω να είμαι στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι…», κατέληξε ο Κάρβερ.