Γιατί ο Μαρτίδης την γνωρίζει καλύτερα…

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΖ, αφού ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, έκανε την ολική ανατροπή σε 2-3. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά τέθηκε εναντίον στην πρώην του ομάδα ο Νικόλας Μαρτίδης, από τον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας». Με αυτή τη νίκη ο Άρης σκαρφάλωσε στους 14 βαθμούς, παραμένοντας στην 11η θέση με την ΑΕΖ στους 9 να είναι προτελευταία στον πίνακα.
 
 
«Βροχή» τα γκολ
 
Με το «καλημέρα» του αγώνα η ΑΕΖ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τον Κρίστη Αντρέου στο 3’. Συνέχεια στην επέκταση του σκορ για την ομάδα από το Ζακάκι έδωσε ο Σάσι στο 7’ από την μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Σεμέδο. Η απάντηση ωστόσο από την «ελαφρά ταξιαρχία» δεν άργησε να ‘ρθει, με τον Σκούρτη στο 17’ να μειώνει σε 2-1. Το λάθος στη συνέχεια του Στυλιανού της ΑΕΖ ήταν αυτό που στοίχησε και την ισοφάριση, αφού ακούμπησε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την άσπρη βούλα. Εκτελεστής ο Αουρέλιο που διαμόρφωσε και το σκορ ημιχρόνου 2-2.
 
Ανατροπή με Μάρτινς
 
Η «βολίδα» του Μάρτινς στο 59’ (Δείτε το τέρμα ΕΔΩ) ήταν το τέρμα που έφερε και την ολική ανατροπή στο παιχνίδι για την «ελαφρά ταξιαρχία». Ο μέσος του Άρη, με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ταουντούλ, διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.
 
 
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
 
AEZ: Σωφρονίου, Στυλιανού, Σεμέδο, Φελισιέν, Σκόπλιακ, Σάσι, Ανδρέου, Χρίστου, Ντος Σάντος, Παναγιώτου, Κυριάκου.
 
ΑΡΗΣ: Γιαννακόπουλος, Θεοφίλου, Γκονζάλβες, Σκούρτης, Αουρέλιο, Παύλου, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Παναγή, Ράντου, Παχίπης.