Χέβελ: «Θέλω να αγωνιστώ στην Ευρώπη»

Την απόκτηση του Ολλανδού μέσου, Χέκτορ Χέβελ, ανακοίνωσε η ΑΕΚ, για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου (15/05/1996) Oλλανδού μέσου Hector Hevel για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στην συνέχεια υπέγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Ηevel ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ADD Den Haag, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε την φετινή σεζόν οκτώ συμμετοχές.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Hector Hevel μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και αναφέρθηκε αρχικά στην καριέρα του, τα συναισθήματα του, τις εντυπώσεις που αποκόμισε από την νέα του ομάδα, την οποία παρακολούθησε στην αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα, καθώς και στον κόσμο.

 

Διαβάστε επίσης, τις δηλώσεις του Χέκτορ Χέβελ:

«Είμαι μισός Ολλανδός, μισός Ισπανός. Αγωνίζομαι στην μεσαία γραμμή. Από νεαρή ηλικία παίζω στην Ολλανδία, στην ομάδα της Ντε Χανκ και τώρα έχω έρθει στην Κύπρο.

Την ΑΕΚ την είδα για πρώτη φορά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Είχε την κατοχή της μπάλας, τον έλεγχο της αναμέτρησης, επανακτούσε την μπάλα και ήταν στην επίθεση. Κέρδισε 2-0 οπότε η εντύπωση είναι πάρα πολύ καλή.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέγραψα στην ομάδα της ΑΕΚ. Όσο για τον στόχο μου, είναι ο στόχος της ομάδας γενικότερα. Στο τέλος της χρονιάς να μπορέσουμε να φθάσουμε στην κατάκτηση του τίτλου.

Επίσης, επιθυμία μου είναι να καταφέρω να αγωνιστώ με την ομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.  

Ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας κάθε παιχνίδι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τους ικανοποιούμε».