Κετσπάγια: «Στον ΑΠΟΕΛ και οι γυναίκες μου έλεγαν φώναξε, νευρίασε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κάθε μέρα, άλλη μέρα» του Άλφα Κύπρου ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής χαρακτήρισε την απόλυση του από τον ΑΠΟΕΛ ως τη χειρότερη προσωπική στιγμή για το 2016, ενώ μίλησε και για τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.
 
 
Το χειρότερο περιστατικό που έγινε το 2016 και δεν χώνεψες;
Είχαμε κάνει φοβερή χρονιά με τον ΑΠΟΕΛ και μου είπαν ότι πρέπει να φύγω. Τι χειρότερο άλλο να γίνει; 20 παιχνίδια, είχαμε 16 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και μου είπαν πρέπει να φύγω.
 
Από πού περιμένεις προτάσεις;
Και από εξωτερικό και από όλα. Εσάς σας είπε κάποιος ότι ο Κετσπάγια έφυγε μόνος του; Θα πάμε δικαστικά με την ΑΕΚ γιατί ούτε καν δεν ήρθαν σε επαφή μαζί μας.
 
 
 
Για την εξέλιξη του Πιέρου
Δεν ανακάλυψα εγώ τον Πιέρο. Ο Πιέρος ήταν εκεί. Ναι, δεν έπαιζε αλλά δούλεψε πολύ. Οι προπονητές αυτή είναι η δουλειά τους, να δίνουν την ευκαιρία σε αυτούς που δουλεύουν. Του δώσαμε την ευκαιρία, την άξιζε και την πήρε. Βελτιώνεται συνέχεια και ελπίζω να προχωρήσει.
 
Αν μαλώνει και φωνάζει στους παίκτες
Άκουσες και εσύ ότι όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ είχα πρόβλημα στα αποδυτήρια μάλωνα και φώναζα. Όταν όμως πήγα εκεί μου έλεγαν, εσύ είσαι αυτός που ήταν στην Ανόρθωση; Μέχρι και οι γυναίκες των παικτών μου έλεγαν φώναξε ρε, σπάσε τα όλα. Αλλά γιατί να τα κάνω αυτά; Είναι όλα διαφορετικά σε σχέση με πριν δέκα χρόνια. Πρέπει να είσαι μορφωμένος πλέον. Δεν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα χέρια μου… Να βρείτε έναν ποδοσφαιριστή που να έχει πρόβλημα μαζί μου. Αφού δεν είχαν κάτι να πουν για αγωνιστικό, έλεγαν ότι ο Κετσπάγια είναι προβληματικός.