Κετσπάγια: «Αν θέλουν από την Ανόρθωση ας κοπιάσουν» (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Κάθε μέρα, άλλη μέρα» του Άλφα Κύπρου ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός προπονητής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων αν είναι ανοικτός σε πρόταση επιστροφής της Ανόρθωσης και ανέλυσε τις προϋποθέσεις που θα τον οδηγούσαν ξανά στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
 
Διευκρινίζουμε πως στην Ανόρθωση διαψεύδουν τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για συνάντηση των Χαράλαμπου Μανώλη, Ανδρέα Παντελή και Τιμούρ Κετσπάγια. 
 
Πως βλέπει τα πράγματα στην Ανόρθωση
Δεν είναι για χαμόγελα τα πράγματα εκεί.
 
Γι’ αυτό σε χρειάζεται
Με χρειάζεται; Εγώ πρόβλεψα τι θα ακολουθούσε στην Ανόρθωση και τους είχα όλους απέναντι μου. Είχε τόσο μεγάλη δυναμική αυτή η ομάδα και σίγουρα θα είχε ξεφύγει από τις υπόλοιπες ομάδες.
 
Θα πήγαινες να τη βοηθήσεις;
Ήμουνα εκεί, ήμουνα πριν ένα χρόνο.
 
Τώρα;
Τώρα, δεν υπάρχει τίποτα εκεί τώρα. Δεν ξέρουν ποιος θα είναι εκεί. Δεν έχουν πλάνο, δεν ξέρουν ποιος θα διοικήσει.
 
Σου έγινε πρόταση ν’ αναλάβεις;
Όχι. Πέρσι πήγα εκεί με προσέγγισαν κάποιοι άνθρωποι, όχι ο κ. Πουλλαΐδης αλλά δεν είπαμε τίποτα. Προτίμησαν να συνεχίσουν με τον κ. Πάους.
 
 

 
Αν σας γινόταν τώρα πρόταση θα αναλαμβάνατε;
Μου έγινε όταν έφυγα από την ΑΕΚ αλλά είπα όχι. Ούτε για μένα θα ήταν καλό ούτε για την ομάδα.
 
Αν πήγαινες τώρα θα σου έκαναν άγαλμα έξω από το γήπεδο
Άγαλμα; Άγαλμα αν ήταν να μου έβαζαν έπρεπε να το έκαναν τότε, όχι τώρα. Δεν είναι θέμα αγάλματος. Κοίτα για εσάς είναι εύκολο να λες ότι πάει ή δεν πάει. Είναι λάθος να συζητάμε αν θα πάω εκεί. Εγώ αν ήθελα να πάω και αν ήταν σωστό θα πήγαινα πριν δύο μήνες. Τώρα έχει προπονητή και έχει προπονητή για ενάμιση χρόνο, δεν έχει προπονητή για μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είσαι με το τηλέφωνο στο χέρι και περιμένεις;
Από ποιον έχεις αυτές τις πληροφορίες; Εντάξει, κοίτα όταν έχεις δουλειά περιμένεις. Απέρριψα κάποιες προτάσεις γιατί όταν είσαι τσαντισμένος και απογοητευμένος δεν μπορείς να πας δουλέψεις αλλού. Το 2016 κάναμε τόση καλή δουλειά όπου δουλέψαμε αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως έπρεπε. Θέλουμε να πάμε να δουλέψουμε κάπου μακριά που δεν θα υπάρχουν παράγοντες που πέφτουν τη νύχτα για ύπνο, βλέπουν εφιάλτες και φταίω εγώ. Εσείς γελάτε αλλά δυστυχώς αυτό ισχύει.
 
Θα απαντήσεις τηλέφωνο ακόμα και από την Ανόρθωση;
Δεν χρειάζεται να απαντήσω τηλέφωνο. Είμαστε εκεί κοντά στη Λάρνακα. Αν θέλει κάποιος να μιλήσει να κοπιάσει. Αλλά δεν είναι το θέμα να μιλήσεις. Το θέμα είναι με ποιο θα μιλήσεις. Αυτό είναι το πρόβλημα στην Ανόρθωση. Πρέπει να μελετήσεις κάποια πράγματα για να δεις αν μπορείς να πετύχεις.