Οι φορ κράτησαν τον ΑΠΟΕΛ στην κορυφή (video)

 Τη μοναξιά της κορυφής για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα θα απολαύσει ο ΑΠΟΕΛ που έκαμψε την αντίσταση της Δόξας.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» αν και δεν έφτασαν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης πήραν το ζητούμενο χάρη σε δύο τέρματα των επιθετικών του.
 
Ο Ιγκόρ ντε Καμάργκο στο 32’ γύρισε υπέροχα το σώμα του μετά από σέντρα του Εφραίμ και με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Νέγκρι δίνοντας προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ.
Ο «ασταμάτητος» Πιέρος Σωτηρίου φώναξε και πάλι παρών, όταν στο 79’ νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς της Δόξας και με υπέροχη κεφαλιά μετά από σέντρα του Μιλάνοφ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο βάθος της εστίας του
Νέγκρι, σημειώνοντας το 13 φετινό του τέρμα. 
 
Ο ΑΠΟΕΛ με την τέταρτη συνεχόμενη του νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ η Δόξα βρίσκεται στη 12η θέση με 11 βαθμούς.  
 
Για δέκατο αγώνα οι «γαλαζοκίτρινοι» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ για πρώτη φορά έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός ο Νικόλας Ιωάννου.
ΔΟΞΑ: Νέγκρι, Φουέντες, Ρούντι, Ρεδόνδο (76' Μπραούλιο), Γκόμες (81' Κάστρο), Εντμάρ, Κορομινάς, Λεονάρντο, Σερράν (85' Φοφανά), Πουτζιουρής, Γκουλόν
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Λάγο, Ιωάννου, Μερκής, Μιλάνοφ, Βινίσιους, Μοράις, Εφραίμ (80' Γιαννιώτας), Αλωνεύτης (58' Βάντερ), Ντε Καμάργκο (76' Ορλάντι), Σωτηρίου.
 
Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης