Στην Κύπρο για Πιέρο ο ΠΑΟΚ (επαφές με ΑΠΟΕΛ)

Ταξίδι στην Κύπρο έκανε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ με σκοπό να συναντήσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ και να κάνει προκαταρκτικές επαφές για απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου. 
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν δηλώσεις πολλάκις ότι ο διεθνής επιθετικός δεν είναι διαπραγματεύσιμος στο παρών στάδιο και ότι μόνο με μια εξαιρετικά δελεαστική προσφορά θα έδιναν την συγκατάθεση τους για μεταγραφή του. 
 
Το γεγονός πως ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ήρθε στην Κύπρο για να έχει κατ’ ιδίαν επαφές με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ μαρτυρά πως η ομάδα της Θεσσαλονικής ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον πρώτο σκόρερ των «γαλαζοκιτρίνων», εντούτοις δύσκολα θα προκύψει πρόσφορο έδαφος για μια τέτοια μεταγραφή. 
 
Δεν αποκλείεται να γίνει κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών για ενδεχόμενη συμφωνία το ερχόμενο καλοκαίρι. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Πιέρος Σωτηρίου θα παραμείνει ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, τουλάχιστον, μέχρι τον ερχόμενο Μάη. 
 
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.gr
Στην Κύπρο βρίσκεται ο Λούμπος Μίχελ. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο, κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από κυπριακές πηγές, αλλά και από το Δικέφαλο, οι άνθρωποι του οποίου βέβαια δεν δίνουν λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό του ταξιδιού του Σλοβάκου.
Όλα δείχνουν, ωστόσο, πως ο λόγος έχει να κάνει με το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα του ΠΑΟΚ και από τη στιγμή που ο Μίχελ μπήκε στη διαδικασία να ταξιδέψει στην Κύπρο για να έχει συνάντηση με τη διοίκηση του κυπριακού συλλόγου, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Σημειώνεται πως ο διεθνής φορ έκανε την Κυριακή (8/1) το πρώτο χατ τρικ στην καριέρα του, στο 5-0 επί του Άρη Λεμεσού.
Εκτός από τον ΠΑΟΚ, είναι και ο Ολυμπιακός που εδώ και καιρό παρακολουθεί τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε περάσει στην Αθήνα τις γιορτές των Χριστουγέννων.