«Κλείδωσαν» οι 15 υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ

Έπειτα από το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μεταξύ Σασουόλο – Γκενκ, οριστικοποιήθηκαν οι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ. Η Γκενκ, νίκησε 2-0 την Ιταλική ομάδα, παίρνοντας και την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αθλέτικο Μπιλπάο.
  
Στις υποψήφιες αντιπάλους των "γαλαζοκίτρινων" είναι οι ομάδες που τερμάτισαν στην 2η θέση των Ομίλων του Europa League, πλην του Ολυμπιακού, καθώς υπάρχει περιορισμός για κλήρωση με ομάδα του ίδιου Ομίλου.
 
Από το Europa League, δηλαδή, προκύπτουν 11 υποψήφιοι αντίπαλοι, ενώ σε αυτές προστίθενται και οι τέσσερις χειρότερες τρίτες των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται στο γκρουπ των «δυνατών» στην κλήρωση των «32» του Europa League που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (12/12).

 
Γκρουπ δυνατών: 
Κοπεγχάγη, Λιόν,  Τότεναμ , Μπεσίκτας, Φενέρμπαχτσε, ΑΠΟΕΛ, Σεντ Ετιέν, Ζενίτ, Ρόμα, Άγιαξ, Σαχτάρ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπάρτα Πράγας, Οσμανλίσπορ, Γκενκ
 
Γκρουπ αδύνατων:
Ροστόβ, Γκλάντμπαχ, Λέγκια, Λουντογκόρετς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός, Άντερλεχτ, Αλκμάαρ, Άστρα, Θέλτα, Γάνδη, Κρασνοντάρ, ΠΑΟΚ, Xάποελ Μπερ Σεβά, Βιγιαρεάλ, Αθλέτικο Μπιλπμάο