«Κωστάκη, ο ηλίθιος είσαι εσύ!»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Μάριος Παναγή μετά την πρωινή ανάρτηση στο facebook του Κωστάκη Κουτσοκούμνη αναφορικά με το θέμα του Μάριου Δημητριάδη («Όποτε ανοίξει το στόμα του ο κάθε ηλίθιος, τρέχουμε να βρούμε ΤΟ σκάνδαλο. Ηρεμήστε. Η ζωή είναι υπέροχη !!!» έγραψε ο πρόεδρος της ΚΟΠ).
«Επειδή έμαθα να ανοίγω το στόμα μου, όταν έχω δίκιο και είμαι γνωστής! Απλά Κωστάκη ο ηλίθιος είσαι εσύ, αγόρι μου, που μια ζωή έμαθες να εξαγοράζεις τα πάντα! Δεν μπόρεσες πότε όμως να εξαγοράσεις ανθρώπους με αξιοπρεπή και τιμιότητα! Διερωτώμαι πραγματικά πώς είσαι ο άνθρωπος που διαπραγματεύεσαι με την Ελλάδα! Ορίστε και ο κανονισμός της FIFA, την οποία και υπηρετείς και αναφέρεται στους διεθνείς διαιτητές! Όσοι θέλετε να γράψετε την αλήθεια από τα ΜΜΕ ορίστε και η απάντηση!
Να ευχαριστήσω την ΚΟΠ για την επιβεβαίωση ότι δεν πέρασε το τεστ ο διαιτητής και έτσι μπορούμε να αποστείλουμε και άμεσα στη FIFA και UEFA άλλη σας μια παρατυπία! Ο κανονισμός όπως είναι διατυπωμένος  στη ΦΙΦΑ.


Καλημέρα στους άπιστους ΘΩΜΑΔΕΣ!
Είμαι σίγουρος καμιά πλέον απάντηση δεν θα δοθεί απο την ΚΟΠ.
Κωστάκη αν θες πάμε και σε debate στο ΣΚΑΙ ΕΛΛΑΔΟΣ που είμαστε καλεσμένοι και οι 2! Εγώ αποδέχομαι τη πρόσκληση!», ήταν το σχόλιο στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον πρώην διαιτητή.