Ομόνοια: Ζητά ξένους διαιτητές για τους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Ομόνοια ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία των διαιτητών της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ με επιστολή της στην ΚΟΠ θα ζητήσει τα επόμενα παιχνίδια με τους γαλαζοκίτρινους να ορίζονται ξένοι διαιτητές.
 
 
Η ανακοίνωση:
«Σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων που εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ, το  Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ενημερώνει για τις ακόλουθες αποφάσεις που έχει λάβει: 
 
1. Θα προχωρήσει σε καταγγελία των διατητών, Γιώργου Νικολάου και του βοηθού διαιτητή, Μάριου Δημητριάδη.
 
2. Με επιστολή στην ΚΟΠ, θα ζητήσει όπως τα εναπομείναντα παιχνίδια της με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, διευθύνουν ξένοι διαιτητές. 
 
3. Θα ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, στη διάρκεια της οποίας θα θέσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της για τα τεκταινόμενα στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου
 
Δεν έχουμε τη ψευδαίσθηση ότι το πρόβλημα λύνεται με τα πιο πάνω. Είναι πολύ βαθύτερο γι' αυτό και θα μελετηθεί ενδελεχώς το ενδεχόμενο να προχωρήσει με επιπρόσθετες ενέργειες στο επόμενο διάστημα.
 
Έχουμε χρέος και καθήκον να προστατεύσουμε το άθλημα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επιστρέψει η δικαιοσύνη και το Fair Play».