Κι εγένετο ΑΕΚ-Αρένα! (gallery)

Σε αγωνιστικό επίπεδο η «ΑΕΚ-Αρένα» άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες της για επίσημο παιχνίδι στις 17 Οκτωβρίου (ΑΕΚ-Άρης 4-0). Τα επίσημα εγκαίνια της νεόδμητης έδρας των Λαρνακέων, ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν σήμερα (27.11) παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με αγιασμό από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κιτίου, κ.κ. Χρυσόστομο, κι ακολούθως τοποθετήθηκε ο Άντρος Καραπατάκης. «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στο μέσο Σκαλιώτη, που προσέφερε ένα ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Αναμένουμε τη συνεισφορά της πολιτείας ώστε το γήπεδο να γίνει κατηγορίας UEFA τέσσερα», τόνισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε την… πάσα και στη δική του ομιλία τόνισε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε να ενισχύσει το ΑΕΚ Αρένα με δύο εκατομμύρια ευρώ για τη βελτίωση του γηπέδου».
 
Η φανέλα με το 94
Στη συνέχεια ο Άντρος Καραπατάκης παρέδωσε στον Νίκο Αναστασιάδη την εικόνα του Αγίου Λαζάρου και μια φανέλα της ΑΕΚ με το όνομά του και τον αριθμό 94 (από το 1994, έτος ίδρυσης της ΑΕΚ). Χαριτολογώντας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχολίασε πως θα βάλει τη φανέλα δίπλα σ’ εκείνη που του δώρισε η διοίκηση της Μπαρσελόνα.