Οι μισθοί των πιο ακριβοπληρωμένων Κύπριων ποδοσφαιριστών

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς και ο μετέπειτα δανεισμός του στην Σταντάρ Λιέγης το περασμένο καλοκαίρι ανέβασε τις μετοχές του αριστεροπόδαρου πολυθεσίτη ποδοσφαιριστή.
 
Κατακόρυφα ανέβηκαν και οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ο οποίος από τις 140 χιλιάδες τον χρόνο που αμειβόταν στην Ανόρθωση, πλέον βλέπει τον τραπεζικό του λογαριασμό να «φουσκώνει» κατά 300 χιλιάδες τον χρόνο.
 
Το ποσό αυτό καθιστά τον 23χρονο ποδοσφαιριστή ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Κύπριο ποδοσφαιριστή αυτή τη σεζόν.
 
 
 
Ακολουθούν οι Γιώργος Εφραίμ (ΑΠΟΕΛ) και Δημήτρης Χριστοφή (Ομόνοια) με ετήσιες απολαβές 230 χιλιάδες ευρώ. 17 χιλιάδες το μήνα εισπράττει ο Στάθης Αλωνεύτης (ΑΠΟΕΛ), ενώ την πεντάδα των πιο καλά αμειβομένων Κύπριων ποδοσφαιριστών, συμπληρώνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Μερκής και Πιέρος Σωτηρίου με ετήσιες απολαβές 160 χιλιάδες ευρώ (ποσό που ο Κύπριος επιθετικός θα λαμβάνει από τη νέα χρονιά με βάση την επέκταση συνεργασίας που υπέγραψε).
 
 
Από την στιγμή που στον «Αρχάγγελο» μαζεύτηκε η «αφρόκρεμα» των γηγενών ποδοσφαιριστών είναι λογικό στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες να συμπεριλαμβάνεται αρκετές φορές  το όνομα των «γαλαζοκιτρίνων».