Οι συμμετοχές των διεθνών μας στο εξωτερικό

Χρόνο συμμετοχής με τις ομάδες τους που αγωνίζονται πήραν όλοι οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. 

Αναλυτικά: 

Άλλη μια συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα της Σταντάρ Λιέγης για τον Κωνσταντίνο Λαϊφη. Ο διεθνής αμυντικός είναι βασικός και αναντικατάστατος στους αγώνες της ομάδας του, είτε στο Βελγικό Πρωτάθλημα, είτε στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Χθες η Σταντάρ Λιέγης νίκησε με 5-0 την Μπέβερεν σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του Βελγικού Πρωταθλήματος.
 
Ο Νέστορας Μυτίδης πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της Ρόντα με την Ντε Χάαγκ για τη 10η αγωνιστική του Ολλανδικού Πρωταθλήματος. Ο Μυτίδης μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό. Ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος 1-1 με τη Ρόντα να ισοφαρίζει στο 86ο λεπτό.
 
Βασικός σε άλλο ένα αγώνα της Γουόλσολ ο Ανδρέας Μακρής, βοήθησε την ομάδα του να πάρει σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Σουίντον με 2-0. Ο συμπατριώτης μας επιθετικός σημάδεψε το δοκάρι από κοντινή απόσταση στο 46ο λεπτό. Ο αγώνας ήταν για τη 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της League One στην Αγγλία.
 
Νίκη και για τη Σάουθεντ του Τζέισον Δημητρίου, επίσης για τη 15η αγωνιστική της League One στην Αγγλία. Ο Δημητρίου αγωνίστηκε 90 λεπτά στη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της MK Dons.
 
Βασικός και αναντικατάστατος στον Πανιώνιο ο Μάριος Αντωνιάδης που κάνει πολύ καλή χρονιά. Ο Αντωνιάδης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, βοηθώντας την να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
 
Η Λάρισα έχασε με 4-0 από τον Πας Γιάννινα με τον Ανδρέα Αβραάμ να αγωνίζεται ως αλλαγή σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο. 
 
Ο Γρηγόρης Κάστανος πρόσθεσε άλλη μια φουλ συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Primavera με τη φανέλα της Γιουβέντους, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη αντίπαλο την Τορίνο. 
 
ΠΗΓΗ: cfa.com.cy