Το Μάιο θα φιλοξενεί αγώνες ομίλων η «ΑΕΚ Αρένα»

Άμεσα έργα ώστε η «ΑΕΚ Αρένα» να γίνει επιπέδου 4 και να μπορεί να φιλοξενεί από τη νέα σεζόν αγώνες ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης.
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης με αφορμή την πρεμιέρα του ιδιόκτητου γηπέδου της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα (17/10) με τον Άρη, ανέφερε ότι το συνολικό κόστος του έργου ανέρχεται στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ για την επιβολή ποινής αποκλεισμού που του επιβλήθηκε ανέφερε ότι πήγε στα αποδυτήρια για να συγχαρεί τους διαιτητές.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 
«Από τον Δεκέμβριο του 2013 θέσαμε τρείς στόχους: Την οικονομική εξυγίανση, την δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί και τη δημιουργία γηπέδου. Έχουμε πετύχει και τους τρείς. Ξεκινάμε άμεσα την επόμενη φάση έτσι ώστε το ΑΕΚ Αρένα να γίνει επιπέδου ΟΥΕΦΑ 4 και να φιλοξενεί παιχνίδια Ευρωπαικών ομίλων. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στους μετόχους και όλους όσους βοήθησαν. Θέλουμε το ΑΕΚ Αρένα να είναι κατάμεστο. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα με πολλές εκπλήξεις. Ο κόσμος της ΑΕΚ και της Λάρνακας πρέπει να είναι περήφανος γι' αυτό το έργο".
 
Για τα 2 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει η ΑΕΚ από την Κυβέρνηση; "Τα χρήματα αυτά θα τα χρησιμοποιούμε για τη δεύτερη φάση".
 
Για τον αριθμό των διαρκείας: "Είμαστε στις 2200 και είναι ρεκόρ για την ΑΕΚ".
 
Για το συνολικό κόστος αποπεράτωσης του έργου: "Η πρώτη φάση ήταν 7 εκατομμύρια. Με τη δεύτερη φάση είναι 10 εκατομμύρια".
 
Για την προσέλευση του κόσμου: "Για να είμαι ευχαριστημένος θέλω 4000 σε κάθε παιχνίδι μίνιμουμ".
 
Για τους στόχους της ΑΕΚ: "Αυτό που θέλουμε είναι ένας τίτλος".
 
Για την τιμωρία που του επιβλήθηκε: "Εντάξει, μπήκα στα αποδυτήρια και τους έδωσα συγχαρητήρια, έμεινα 5-6 δευτερόλεπτα. Το ίδιο θα έκανα και αν χάναμε"
 
Αν θεωρεί άδικη την τιμωρία: "Δεν θέλω να το σχολιάσω".