Κατεδαφίζεται το παλιό ΓΣΠ, θα μείνει μόνο το ρολόι (vid)

Τίτλοι τέλους για το παλαιό ΓΣΠ, το οποίο στο παρελθόν αποτέλεσε σημείο αναφοράς μεγάλων αθλητικών γεγονότων.  Ήταν, επίσης, η έδρα του Παγκύπριου Γυμναστικού Συλλόγου «Τα παγκύπρια». Τα ιστορικά σωματεία της Λευκωσίας ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και Ολυμπιακός το χρησιμοποίησαν ως έδρα. Μετά το 1974 το χρησιμοποιούσαν και προσφυγικές ομάδες ως προσωρινή έδρα.


Σε σχετικό ρεπορτάζ του «Sigma» η διευθύντρια δημόσιων έργων, Χρυστάλλα Μαλλούππα δήλωσε: « Έχει ετοιμαστεί ένα ρυθμιστικό σχέδιο για το χώρο εκεί που θα περιλαμβάνει ωραίες βιοτεχνήσεις και χώρους στάθμευσης για να βοηθήσει γενικά την Λευκωσία και την αισθητική στην περιοχή εκείνη μέχρι την υλοποίηση του μεγάλου έργου. Στα πλαίσια αυτά θα κατεδαφιστούν οι κερκίδες. Ο χώρος εκείνος ανήκει πλέον στο κράτος, μετά την ανταλλαγή που είχε γίνει παλαιότερα και δόθηκε ο χώρος που κτίστηκε το νέο ΓΣΠ».


Σύμφωνα με το τμήμα δημοσίων έργων το ιστορικό ρολόι που δεσπόζει του σταδίου θα παραμείνει στη θέση του και θα αποτελεί σημείο αναφοράς του παλαιού σταδίου του ΓΣΠ.