Κανένα θέμα προστίμου στον ΑΠΟΕΛ για την PARI MATCH (λεπτομέρειες)

Καθ’ όλα νόμιμη ήταν η διαφήμιση της στοιχηματικής εταιρείας PARI MATCH στη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, στο χτεσινό νικηφόρο αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Όπως πληροφορούμαστε, από έγκυρη πηγή, οι πρωταθλητές είχαν προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και εξασφάλισαν τις προβλεπόμενες άδειες ώστε στο  εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, να αγωνιστούν με το λογότυπο του κύριου χορηγού της στη φανέλα. 
 
Ως εκ τούτου δεν τίθεται κανένα θέμα προστίμου, που θα… πλήρωνε μάλιστα η Ουκρανικών συμφερόντων στοιχηματική εταιρεία PARI MATCH. Δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει αυτή την εκδοχή, σημειώνοντας ότι απαγορεύεται στην Ελλάδα η διαφήμιση μη Ελληνικών ξένων στοιχηματικών εταιρειών.
 
 
Με την κλήρωση των Ομίλων, μέσω της ΚΟΠ, και όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, ο ΑΠΟΕΛ έστειλε σχετική ειδοποίηση στις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των χωρών όπου θα αγωνιστεί, ενημερώνοντας για τον κύριο χορηγό του. Τόσο η Ελληνική όσο και η Ομοσπονδία του Καζακστάν ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει απαγόρευση, ενώ αντιθέτως η Ελβετική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ειδοποίησε ότι απαγορεύεται η προβολή στοιχηματικών εταιρειών στη χώρα, έτσι οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν στη Βέρνη με τη Γιανγκ Μπόις με εμφανίσεις που δεν θα φέρουν το λογότυπο της PARI MATCH.