«Ουδέποτε ειπώθηκε ότι ήταν λανθασμένη η αποβολή»

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΚ τοποθετείται στους ισχυρισμούς της Ανόρθωσης (διαβάστε ΕΔΩ) ότι υπήρχε παραδοχή από πλευράς της ομάδας της Λάρνακας για διαιτητικά λάθη.
 
Η ανακοίνωση:
«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να τοποθετηθεί μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η αντίπαλος μας στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής και την αναφορά στην ομάδα μας.
 
Η ομάδα μας πέτυχε δίκαιη και πεντακάθαρη νίκη στο ντέρμπι και σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε από κανένα να την αμφισβητήσει. Σεβόμαστε την Ανόρθωση και δεν θέλουμε να διαταραχθούν οι άριστες σχέσεις που διατηρούμε, αλλά θεωρούμε άστοχη την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα, στην οποία γίνεται αναφορά για την διαιτησία της αναμέτρησης και την άποψη του Σωματείου μας για συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση.
 
Ναι μεν ο προπονητής μας ανέφερε στην συνέντευξη τύπου ότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολη ήρθε σε κομβικό σημείο, αλλά ουδέποτε είπε ότι έκρινε την αναμέτρηση και το κυριότερο ότι ήταν λανθασμένη. Υπενθυμίζουμε την πάγια θέση μας να μην σχολιάζουμε δημόσια την διαιτησία, ακόμη και όταν η ομάδα μας αδικείται.
 
Ούτε παρατηρήσαμε από το σύνολο των ΜΜΕ και της φίλαθλου κοινής γνώμης να θεωρούν ότι κακώς δόθηκε η δεύτερη κίτρινη κάρτα και η αποβολή του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης και ότι η νίκη της ομάδας μας δεν ήταν δίκαιη. Αντίθετα είναι ξεκάθαρη η ερμηνεία του κανονισμού σε αυτές τις περιπτώσεις, η οποία τοποθετήθηκε από ειδικούς της διαιτησίας στα διάφορα ΜΜΕ. Μάλιστα τα... σημάδια του μαρκαρίσματος είναι ευδιάκριτα στο πόδι του Larena, κάτι που διαπιστώθηκε μετά το τέλος του αγώνα.
 
Οι οποιεσδήποτε διαφορές έχει η Ανόρθωση με άλλους δεν αφορούν το Σωματείο μας».